И този сезон оставаме верни на това да надграждаме предаването

...
И този сезон оставаме верни на това да надграждаме предаването
Коментари Харесай

Пикантни подробности около старта на Игри на волята тази вечер!

" И този сезон оставаме правилни на това да надграждаме предаването и да го вършим все по-интересно. Освен по-сложните игри и трасета, тази година предстоят доста изненади. В пети сезон никой няма да бъде в сигурност. Престоят невероятни обрати, с които феновете ще се срещнат. Да не приказваме и за невероятните участници, които са се записали тази година “, разкрива Димо Алексиев пред NOVA.

" Всеки сезон гледаме да изненадваме участниците, тъй като за няколко сезона те са сносно осведомени с функционалността на предаването. С пъзелите, с трасетата и са сносно готови. Затова всяка година се стремим да ги изненадваме. Постарали сме се. Този сезон ще бъде най-непредвидимият от всички до момента. И хората ще го видят още довечера. Защото със стъпването на Арената всеки един от участниците ще се сблъска с страст, страхове, рискови трудности. Още довечера в 20.00 ч. феновете ще видят защо става въпрос “, добавя Ралица Паскалева.

" Няма да има време за запознаване с участниците, борбите стартират още довечера. Просто хората излизат на Арената, поглеждат се, преобличат се и стартират борба “, споделя Димо Алексиев.

" Имаше огромен напор от претенденти за участници в този сезон. Продукцията е избрала каймака на всички кандидати. Имаме сребърен олимпийски медалист, две от дамите са с голям брой международни и европейски трофеи в разнообразни спортове. Имаме и милионер, който още със стъпването на Арената ще се раздели с всичките си първокласни придобивки, с цел да тества волята си. Имаме и сполучлива бизнес дама от Съединени американски щати, която се връща в България особено за присъединяване си в " Игри на волята “. Така че, довечера с изключение на рисково, ще бъде и доста прочувствено за всеки един от нашите участници “, добавя Ралица Паскалева.

" Дамите тази година са доста добре готови и твърдо решени тази година да имаме жена-победител. Само времето ще покаже дали ще се случи по този начин, или не “, споделя Димо Алексиев.

" След днешния и утрешния премиерни епизоди хората ще могат да се насладят на " Игри на волята “ – сезон 5 от понеделник до събота вкллючително. Имаме една изненада в съботния епизод. Там остарели участници ще се завърнат и ще се борят за присъединяване си в сезона All Stars, който ще се състои в бъдещето. А претендентите, които не са съумели да влязат в сезон 5, ще се борят за влизане в сезон 6. Така че ще забележим съществени борби в съботните епизоди, които ще са по-различни от тези през седмицата. За мен беше извънредно предизвикателство и наслаждение да споделя този специфичен за мен миг (бременността) със феновете и с екипа на " Игри на волята “, безапелационна е Ралица Паскалева.

" За мен най-запомнящото се в този сезон са борбите на воля. Защото всеки може да се бие, когато има сили и е пресен. Но същинските воини се отличават тогава, когато силите им свършат и нещата не се подреждат по този начин, както са ги възнамерявали. Въпреки всичко, в случай че имаш хъс и предпочитание да стигнеш ненапълно или да победиш – ти даваш всичко от себе си, с цел да го постигнеш. Предстоят невероятни борби и обрати. Сезон, който ще е изключително трогателен за феновете “, добавя Димо Алексиев.

" Във всеки един сезон ще забележим част от хората, които се пробват да стигнат до край с физическите си качества и една друга част, които чисто стратегически стигат съвсем до край. А за какво не и да завоюват предаването. Накрая побеждава най-хубавият, този който има всички качества. Но Димо е прав, сега, в който физическите сили те предадат, се обажда волята. Защото това не са игри на спорта, а са игри на волята. Всеки има място на нашата Арена, с цел да тества волята си “, споделя Ралица Паскалева.

" Виждам от ден на ден младежи, които споделят, че упражняват всеки ден, с цел да могат един ден да дойдат при нас. Желанието на хората да се развиват и да стават по-добри във всички направления е ужасно “, безапелационен е Димо Алексиев.

" С всеки минал сезон хората, които ни гледат и харесват стават от ден на ден. Кандидатурите стават от ден на ден. Сякаш сезон след сезон гледат и си споделят – аз мога да бъда идващият воин. И това е безусловно вярно. Да, ти можеш да бъдеш идващият воин! Така че сега, в който се отвори кастинга, броят на претендентите се усилва. Хората желаят да покажат какво могат ", споделя Ралица Паскалева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР