И той ще търси съпруга, и той иска любов и

...
И той ще търси съпруга, и той иска любов и
Коментари Харесай

Размазахте го: Новият Ерген на България буквално помлян от зрителите!

И той ще търси брачна половинка, и той желае обич и среща с лейдито на живота му... Това е новият Ерген - Александър Младенов, който ще омайва дамите в " Ергенът " 3. Е, най-малко се надяваме да ги омайва, тъй като в случай че се доверим на първичните реакции към особата му... нещата не са обещаващи.

За Алекс споделят, че бил сполучлив предприемач, който целял да изстреля компанията си на международно равнище. Толкова. А другояче е много друг от предходните двама - Виктор Стоянов и Евгени Генчев, най-малкото с това, че е синеок и много по-светъл от латино мачовците в първите два сезона.

Алекс има три сестри и един брат, от огромно семейство е и желал също да има свое такова. Е, кандидатките за сърцето му занапред ще се явяват на кастинг, та ще забележим какво ще излезе...

Но в мрежата всеобщо го сринаха и безусловно го попиляха с мнения от сорта, че е от " модерния вид " хора - джендъри, че прикривал същинската си ориентировка и че наподобява на мамино детенце.

" А и в случай че тоя е огромният предприемач, ще си зареже ли бизнеса, че да се резили в " Ергенът ", бе?! Ние да не сме дебили?! Кой го знае какъв сульо е и по какъв начин драпа за малко популярност и една-две рекламки след това, че да захлеби ", хранят го мощно в нета.

" Като го виждам него, не ща да си мисля за селските пръчки, дето ще му се нанижат ", смее се зевзек.

Тагове: Ергенът новият Ерген Александър Младенов Виктор Стоянов Евгени Генчев бизнесмен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР