И той беше семеен мъж, който живееше със съпругата си

...
И той беше семеен мъж, който живееше със съпругата си
Коментари Харесай

Защо Алекс Мърдоу уби жена си и сина си? Удивителният случай обяснява

И той беше фамилен мъж, който живееше със брачната половинка си и двама възрастни сина в тяхното обстойно провинциално имение.

Но през последните няколко години Мърдо претърпя грандиозно рухване в недружелюбност, кулминирало в това, което беше разказано като „ процесът на века “ в правосъдна зала в Уолтърборо, Южна Каролина.

През март 2023 година 54-годишният мъж беше наказан за убийството на брачната половинка си Маги, 52, и сина им Пол, 22, в грубо двойно ликвидиране, което провокира потрес в низината през лятото на 2021.

Двете жертви бяха открити брутално убити в кучешките колиби на фамилното имение в Айлъндтън – раните на Пол бяха толкоз ужасяващи, че мозъкът му беше напълно отхвърлен от черепа.

В продължение на 13 месеца убийствата им остават тайнственост, защото не са осъществени арести. Органите на реда споделиха, че няма риск за обществото, само че не разкриха за какво.

След това, през юли 2022 година, Мърдо най-сетне беше задържан и упрекнат в две обвинявания в ликвидиране и две обвинявания в притежан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР