И това не са “благодаря” и “моля“, както ни учеха

...
И това не са “благодаря” и “моля“, както ни учеха
Коментари Харесай

Двете магически думи, които променят живота ни до неузнаваемост

И това не са “благодаря” и “ апелирам “, както ни учеха в детството. Тези думи са “достатъчно” и “достоен”.

Започнете с “ задоволително “.

Защо ние страдаме в живота? Винаги ни липсва нещо. Нямаме задоволително пари , нямаме задоволително обич, задоволително внимание, задоволително самочувствие и така нататък

Какво би се получило, в случай че вместо да зацикляме върху неналичието – да стартираме да мислим за остатък ? В края на краищата Вселената, Бог или живота ни дават това, за което мислим най-вече денем!

 Thinkstock

Опитайте се да си кажете: Аз имам задоволително обич ! Какво чувствате, когато казвате това? Най-вероятно възприятието на наслада стартира да се повишава и вие щастливо казвате още нещо: Имам задоволително пари!

Имам задоволително здраве! Имам задоволително благополучие ! Имам задоволително наслада! Можете да играете с тези изрази както си желаете.

Имам задоволително свободно място на пътя (за шофьори)! Имам задоволително хубост , с цел да бъда убеден! Имам задоволително креативна сила! Имам задоволително самоконтрол и убеденост в своята изключителност!

Играйте с тези думи както си желаете! Бъдете деца и чувствайте, че в действителност имате всичко в остатък.

 заран закуска природа Unsplash.com

След като се сетите за нещо – просто не забравяйте думата и я прилагайте съгласно обстановката. Измислете с тази дума прелестно изказване и го повтаряйте или окачете да виси на видно място.

Недостиг – това не е за вас! Имате всичко в остатък!

Тази концепция е от книгата на Доналд Уолш – “Разговори с Бога”, в която се разисква концепцията за илюзорната природа на нашия свят и за такива илюзии като дефицит.

Така стигаме до втората дума – “достоен”. По същия метод сеа се повтаря: Аз съм заслужен за обич! Аз съм заслужен за пари! Аз съм заслужен за наслаждение, деликатност и любов ! Аз заслужавам да имам кола! Аз съм заслужен за обичания и обичащ ме човек! Аз заслужавам всичко най-хубаво в живота!

Повтаряйте до момента в който не повярвате в това, и по-късно стартират чудесата !
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР