И това ми било учителка??! Я пак?!... Снимки от профила

...
И това ми било учителка??! Я пак?!... Снимки от профила
Коментари Харесай

ОТВРАТ: Учителката Ивелина от "Ергенът" с П@РНО СНИМКИ в нета, родители крещят: Уволнение веднага!

И това ми било учителка??! Я отново?!... Снимки от профила на Ивелина от " Ергенът " в мрежата разбуниха духовете (меко казано) и накараха родители да закрещят: " Уволнете я неотложно! "... Дали реакцията им е пресилена, или не, всеки ще реши за себе си, само че истината е, че последното, на което наподобява Ивелина тук, е на преподавател. При това на относително дребни деца.

Гледайки фотосите, множеството мнения са, че това е актриса от филмите за възрастни, но от най-бруталните. Или, че женичката, която се е " разклецала " пред обектива, си търси клиентела. За образование и образование на деца обаче и дума не може да става... най-малко не и обикновено образование, а не за " гейши ".

Какво ще последва оттук нататък и дали шефът на учебното заведение, в което работи Ивелина, ще вземе ограничения, не е ясно, само че публичният отзив е много необятен.

Със сигурност Ивелина не е от дамите, които биха спечелили сърцето на ергена Евгени Генчев и това се вижда още от началото на формата. А и пианистът май не си пада по толкоз искрено просташко и разюздано държание.

Предвид обстоятелството, че Ивелина предишния път заприказва за принуждение в живота си и за това какъв брой вярна и моногамна била, тези фотоси някак не се връзват с изказванията й.

Едно обаче е несъмнено - фрагментите са въздействали на не един и двама гимназисти от школото й, които кой знае какви са ги правили, съзерцавайки ги... Срамота!

Тагове: Ергенът Ивелина от Ергенът Евгени Генчев училище учителката Ивелина от Ергенът снимки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР