И това лято Община Варна възнамерява да наеме змиеловец, който

...
И това лято Община Варна възнамерява да наеме змиеловец, който
Коментари Харесай

Община Варна отново търси змиеловец, дава по 50 лева на заловено влечуго

И това лято Община Варна има намерение да наеме змиеловец, който да открива, залавя и реалокира влечуги на обществени и публични места. Това излиза наяве от оповестеното съобщение за набиране на претенденти за рисковата работа.

Няма условия към образованието и професионалния опит. Единственото изискване за подписване на контракт е владение на Разрешително за прилагане на изключения от възбраните от Закона за биологичното многообразие и за потребление на неселективни уреди, средства за хващане и ликвидиране.

Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством събеседване, на база подадените документи. Срокът за кандидатстване е 29 юли.

Заплащането ще се прави на база действително осъществена активност. По 25 лева ще се заплаща при посещаване на място, при категорично искане от страна на Община Варна, а при положение, че бъде хваната змия - 50 лева За осъществената работа се сформира протокол, който се подписва на място от лицето, подало сигнала.

Услугите на змиеловец Община Варна употребява от години, като последните няколко лета тази рискова активност се изпълняваше от Боян Благоев. Миналото лято той съумя да залови над 20 змии, измежду които и една пепелянка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР