И тези, като всички избори ще бъдат неприятни. Черният ПР

...
И тези, като всички избори ще бъдат неприятни. Черният ПР
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: И тези, като всички избори, ще бъдат неприятни

И тези, като всички избори ще бъдат неприятни. Черният ПР минава границите на правене на политика. Политиката са позиции и платформи. Ще ги забележим, само че зад тях ще има доста компромати. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов в утринния блок на БТВ.

"Не знам за какво гледаме на София като колбас, който някой би трябвало да яде. В София живеем доста хора, това е жив организъм ", безапелационен бе той.

"Разликата от това да се приказва и да се прави политика е огромна. София няма потребност от опити. Имаме потребност от града, не от кмета ", разкри Рашидов.

"Манолова е деен човек, към нея имам благосклонност. Фандъкова свърши доста работа. Тя може да се обърне и да покаже свършените неща ", добави депутатът от ГЕРБ.

"Бойко Борисов е правил неточности, само че в никакъв случай не ги е отричал, когато би трябвало да се стабилизира го прави. Не джипа, а самият Бойко Борисов излезе и се стегна след опита на президентските избори ", разяснява още той.

"Кой върви и чупи Ларгото, ние ли, не ние вървим по стъклата. Там не е място за скейтборди. Ами тези момченца, които вървят с камера по столицата и снимат, а дърво не са посадили. Нека някой да “спаси” София от тях. София в никакъв случай не е бил толкоз прекрасен град, колкото е в този момент ", приключи Вежди Рашидов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР