И те са виновни донякъде, но и са провокирани, заявява

...
И те са виновни донякъде, но и са провокирани, заявява
Коментари Харесай

Бащата на циганите биячи в Казанлъшко: Много добри момчета са



И те са отговорни ненапълно, само че и са предизвикани, декларира Смаил Мурджев

„ Цялата история се е получила поради една бирена капачка. Просто им се паднало премия една бира и ходили до магазинерката да си я получат. Като им се е паднало, би трябвало да си я получат. Тази бира трябваше да се даде”. Това разяснява пред NOVA Смаил Мурджев – татко на двамата млади мъже, които нападнаха и пребиха грубо трети клиент на магазин в казанлъшкото село Горно Черковище.

Въпросният магазин, в който станало нападението, не взел участие в промоцията и продавачката отказала да даде безплатната бира. Пребитият мъж повторил казаното от продавачката, след което почнал побоя.

„ Без нищо няма да го удари. Или е бил провокиране от него, или от магазинерката. И те са отговорни ненапълно, само че и са предизвикани. Ако им беше дадена бирата, нямаше да се стигне дотук”, декларира бащата. И прибавя, че синовете му са доста положителни момчета.

Главен контрольор Христо Петров, зам.-директор на РУП Казанлък, изясни, че и двамата нападатели са престъпно проявени.

Очаква се през днешния ден прокуратурата да им повдигне обвинявания. Вероятно производството ще бъде за безчинство.

Нападението е снимано от охранителни камери. А битият мъж е със строшен нос, кръвонасядания и хематоми.

„ Долу-горе съм добре. Опитах се да защитя магазинерката. Всичко беше за една капачка. Пак ще я защитя, дамата си беше в правото”, съобщи пред NOVA пострадалият Галин Черакчиев.

„ Бях доста изплашена. Ние сме съседи с тях. Аз съм им пособия, те са ни помагали. Призовавам младежите да бъдат по-толерантни, с цел да не се стига до такива неща”, съобщи продавачката Ангелина Пондева.

ВИДЕО:

https://www.vbox7.com/play:ca9aa28895
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР