И тази вечер в Като две капки вода участниците ще

...
И тази вечер в Като две капки вода участниците ще
Коментари Харесай

Капките - втора порция емоции и без Фънки

И довечера в " Като две капки вода " участниците ще зарадват феновете с прочувствени осъществявания, неповторими фалшификати и с поредна порция шлагери от международната сцена.

След впечатляващия първи лайв на шоуто предходната седмица, подобрил върха за най-силен старт в историята, довечера предстоят още доста неповторими фалшификати. Предишната седмица водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро се приземиха с парашути пред студиото и направиха мощна поръчка за новия сезон.

Към експертното жури в състав Хилда Казасян, Любо Киров и Веселин Маринов се причисли Димитър Красимиров Милушев от публиката, който замести изчезналия Димитър Ковачев-Фънки. Четиримата ще имат нелеката задача да правят оценка невероятните музикални осъществявания се показаха и новите осем участници в сезона.

В първия лай успеха сграбчи Владимир Зомбори с безупречната реплика на Джъстин Тимбърлейк. Актьорът сподели и забележителни танцувални умения с шлагера „ Sexy Back ”.

Първа на сцената довечера излезе актрисата от „ Сатиричния спектакъл “ Елена Атанасова. В предходното предаване тя съумя да покаже цялата сила и бунтарския дух на пънк и рок певицата P!nk и получи страхотни мнения от журито.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР