И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 23-29 юли: Очаква ни лека и приятна седмица

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза, направена от астролог особено за Edna.bg

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни.

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица съгласно персоналния астролог на Edna.bg:

Овен

Възможно е през тази седмица да се чувствате блокирани или нескрито да излезе неточност, която сте позволили поради прибързване. Помислете какво не сте сторили както би трябвало и оправете нещата.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

Като цяло седмицата може да премине доста прелестно за вас, в случай че се грижите повече за себе си и не притискате нито събитията, нито хората към себе си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

Периодът е превъзходен за пътувания, за нови контакти и за присъединяване в обществени събития. Ако обаче планирате да подпишете значимо съглашение, по-добре отложете това за есента – тогава преценките ви ще бъдат по-точни.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

Доста евентуално е през тази седмица да изпитвате напрежение и в персоналните, и в служебните си контакти. Но в случай че не се плашите от това и го приемете като път към балансиране на връзките, има огромен късмет крайният резултат да е добър както за вас, по този начин и за партньора/партньорката ви.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

През тази седмица може да сте малко по-чувствени от нормално и това няма да ви се отрази добре. Прекаленото прочувствено или физическо натоварване може да ви докара и физически признаци, тъй че разпускайте навреме.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

Добре ще е, в случай че през тази седмица решите да си измененията прическата, да си купите атрактивен тоалет или да се поглезите, да вземем за пример с масаж. Доставяйте си удоволствия – въпреки и да са дребни ще установите, че се чувствате обгрижвани, даже и специфични.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

Очаква ви лека и приятна седмица, наситена с забавни срещи, с нови запознанства и с не дребна доза занимания. Общо взето, ще плувате в свои води и ще вършиме неща, които ви доставят наслаждение.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

Следващите дни може да бележат някакъв пик за вас, що се отнася до професионалните ви цели, креативната активност и въздействието, което оказвате върху близките. През тази седмица ще се открие опция да свалите маската и да бъдете себе си – да покажете какво изпитвате, какво мислите и към какво се стремите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

Независимо дали сте във почивка или работите, идващите дни ще ви заредят с ентусиазъм, ще пътувате, ще установите нови контакти и ще се въвличате допълнително завършения от нормално.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

Най-доброто, което бихте могли да извършите през тази седмица, е да позволите на тялото и на мозъка си да релаксират – като отидете на отмора или си отдъхвате вкъщи. Не очаквайте от заобикалящите ви да се грижат за вас – вие правете това и за себе си, и за тях.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

Тази седмица е превъзходен интервал да работите за постигането на някаква значима за вас цел, изключително в случай че става дума за творчество. Но имайте поради, че ще би трябвало да сте търпеливи. Дори в този момент да ви е малко мъчно да приемете забавянето, в бъдеще – още към септември и октомври – ще сте признателни на ориста, че не ви е разрешила да прибързате.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

В дните към 24-25 юли бъдете деликатни при общуването си с близките, в това число с най-близките. Има възможност някой да се опита да ви подведе или несъзнателно да ви заблуди. А нищо чудно и вие самите да се превърнете в жертва на неправилните си показа и на нереалистичните си упования.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР