И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18-24 юни: бъдете оптимисти и не се страхувайте от непознатото

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 18 до 24 юни).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата нова функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Ако имате фамилен или междуличностен проблем, през тази седмица ще се сътвори опция да преодолеете всички неясноти и той още веднъж ще излезе на напред във времето. Сега обаче шансът да погледнете на него от по-широка вероятност и да го разрешите по най-хубавия вероятен метод ще е по-голям.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Телец

Ако сте обвързани, добре ще е през тази седмица да обърнете по-голямо внимание на обичания си човек. Не го/я подценявайте поради работата си и поради други всекидневни отговорности. Каквито и проблеми да би трябвало да решавате на процедура, споделяйте повече с половинката си и работете в екип.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Близнаци

Каквито и хрумвания да са владеели мозъка ви през миналите седмици, в този момент е време да започнете да работите интензивно и да видите дали може да се случи на процедура това, което сте измислили или сътворили.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Рак

Предстои ви седмица, през която ще имате прекарвания, които ще ви дадат мотиви за оптимизъм. Много от вас ще се радвате на заслужени триумфи в работата и ще получите това, което сте желали – авторитет, престиж, благоприятни условия за изява или пари.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Лъв

Ще започнете тази седмица с положително въодушевление, което ще даде начален подтик на всичко, което бихте желали да осъществите през идващите дни. Ще вярвате в себе си, тонусът ви е ще е добър и надали някой ще може да ви спре да извършите това, което сте си наумили.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 цвете букет pxhere.com

Дева

Следващата седмица ще бъде изключително плодородна за вас, що се отнася до удовлетворяването на персоналните ви стремежи и потребности, изключително в случай че те касаят дома, фамилните връзки, децата и творчеството.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Везни

През тази седмица се пробвайте да гледате по-прагматично на живота си и се концентрирайте върху работата, която ще би трябвало да свършите. Това не значи да изоставите концепциите си и проектите си за бъдещето – в противен случай, водете се от тях, следвайте ги прецизно, само че и полагайте нужните старания, с цел да ги реализирате.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Скорпион

През тази седмица ще усетите прилив на сила и предпочитание да отстоявате по-решително своите ползи. Някои от вас ще изберете тъкмо това време, с цел да се впуснете в нови инициативи и да се устремите към по-далечни цели, тъй като ще почувствате вътрешен ентусиазъм да го извършите, а и ще имате повече храброст от нормално.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 цвете букет pxhere.com

Стрелец

През тази седмица няма потребност да хвърляте кой знае какъв брой старания, с цел да постигате желанията си, изключително в случай че желаете другите хора да ви виждат и да ви оценят – както в персонален, по този начин и в професионален проект. Без друго притегляте елементарно вниманието на близките и ги пленявате с наличието си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Козирог

В първите дни от тази седмица евентуално ще сте много прочувствени и ще ви бъде мъчно да чувате гласа на разсъдъка. Възможно е да се почувствате комплицирани от някаква основала се в службата обстановка или от връзките си с началник или сътрудник.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Водолей

През тази седмица въпросите към работата и професионалното ви развиване ще занимават много интензивно мислите ви. Как тъкмо ще протече седемдневният интервал ще зависи значително от това дали сте удовлетворени от актуалното състояние.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Риби

Ако през миналите дни сте предпочитали да се дистанцирате от хората и да се отдавате на самотни занимания, тази седмица ще започнете да излизате от черупката си. Много от вас ще търсите повече занимания и ще изпитвате предпочитание да се върнете към някои от обичаните си занимания, които сте поизоставили.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР