И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава с два

...
И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава с два
Коментари Харесай

Дълго пазена тайна оставя Виктор безмълвен в Ергенът

И тази седмица най-романтичното телевизионно премеждие " Ергенът “ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с неудържими страсти, междуличностни престрелки и дълго защитавани откровения. Полет с парапланер над морето, занимателна групова игра и сантиментална вечеря на турската Ривиера чакат претендентките за сърцето на първия " ерген “ в България Виктор Стоянов този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

В четвъртък вечер (17 март) феновете ще станат очевидци на дълго чаканата самостоятелна сантиментална среща на Виктор с изкусителната Блага. " Ергенът “ ще тества смелостта на избраницата си с полет над морето с парапланер, а по-късно двамата ще споделят сантиментални моменти на специфична вечеря. Блага още веднъж ще се покаже в дръзка светлина и ще се опита да съкрати дистанцията с Виктор по изключително провокативен метод.

Болезнено самопризнание на Карина за загубата на най-близкия й човек ще трогне до сълзи, а това няма да остави апатичен Виктор, който ще й даде опция да се опознаят и да му показа тъгата си. Това несъмнено ще провокира възмущение у Зорница, която намерено ще съобщи, че Карина манипулира Виктор със сълзите си, с цел да получи роза и да бъде поканена на самостоятелна среща.

В петък вечер (18 март) е време за следващата групова среща, на която ще бъдат поканени единствено определени от Виктор претендентки. Те ще би трябвало да се изправят една против друга в занимателната игра " Не се сърди, влюбено дребосъче “, а тази, която първа стигне до финала, ще завоюва сантиментална вечеря с ергена на турската Ривиера.

Кулминацията ще настъпи с дълго чаканото самопризнание на Елвира. Как ще реагира Виктор на това, че измежду претендентките за сърцето му има момиче, което се е " съхранило “ за същинската обич?

Тази седмица феновете ще видят и две " Церемонии на розите “, след които още две от дамите няма да получат цвете и ще би трябвало да се сбогуват с Виктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР