И тази събота и неделя предаването Събуди се ще представи

...
И тази събота и неделя предаването Събуди се ще представи
Коментари Харесай

Първото интервю на Цвета Караянчева като председател на Народното събрание в „Събуди се”

И тази събота и неделя предаването „ Събуди се " ще показа настоящи тематики и забавни истории , а по изключение водещ и на двете излъчвания този уикенд ще е Лора Крумова.

П ървото изявление на Цвета Караянчева като ръководител на Народното събрание ще бъде тази неделя в „ Събуди се “. Пред Лора Крумова тя ще отговори на въпросите за какво се стигна до оставка на Димитър Главчев, какви ще бъдат нейните цели и по какъв начин ще работи с опозицията.

Журналистът Елена Йончева и представител на Българска социалистическа партия също ще бъде част от политическите посетители на предаването. Затова какво се случва вътре в страната и по границата - очаквайте присъединяване й в неделя.

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и националният представител от ГЕРБ Тома Биков ще разясняват политическата стихия в навечерието на европредседателството – кой и за какво взе главата на парламентарния началник.

„ Къси разкази ” на Мария Йотова споделя история за щастливи роми . Герой е Владимир Петров – част от ПРОМЯНАТА - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change Bulgaria. Как той трансформира ориста на ромите – гледайте единствено тази събота в „ Събуди се “.

Актьорът Александър Сано, който се снима в италианския сериал „ Гомор ” и българската лента „ Привличане “ също ще бъде част от гостите на предаването в събота.

Най-красивият ливанец пред Ива Софиянска-Божкова или кой е мъжът на Енджи Касабие ? За една женитба като в приказка – една обич с адрес Ливан и за най-трудния миг, който двамата са претърпели.

Краси Боев ще ни покаже какво се случва отвън прожекторите и зад кулисите на огромната сцена на X Factor „ Сътворението на звездите “.

В неделя пред Мариян Станков –Мон Дьо застава актрисата Елен Колева , чиято звезда изгря преди 10 години. Животът й до тук приличаше на плевел океан - две изпепеляващи връзки, куп неприятности, провалени професионални шансове, които безусловно я корабокрушираха. Сега Елен приказва смирено, без его за новия си живот, в който няма място за старите страхове и неточности.

Ексцентричният актьор, българинът покорил международните подиуми - Иво Димчев , е героят на Василена Гръбчева. Очаквайте изявлението с него в неделя - за театралните провокации и съществуването срещу нормите.

Не пропускайте " Събуди се " в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР