И тази Нова година не мина без гафове и изцепки

...
И тази Нова година не мина без гафове и изцепки
Коментари Харесай

Новогодишни изцепки: Галена сгафи с ръкавите на роклята си, Симона прекали с цепките

И тази Нова година не мина без гафове и изцепки от страна на звездите, които участваха в новогодишната стратегия на малките екрани.Симона Загорова заложи на рокля с безкрайна цепка, която извади на сподели краката й. Но колкото  й да отслабна певицата въпреки всичко си остана задоволително едра, може да  не е дебела, само че на екрана си е същинско предизвикателство да се появиш с подобен провокативен тоалет.

На сходни рокли бяха заложили и водещите от Българска национална телевизия Надя Иванова и синоптичката Ева Кикерезова. От двете дами най-неудобно се усещаше Ева. Което се видя и от феновете.

Галена пък, която се има за фешън икона и рядко прави неточности с избора си на тоалет, този път и тя стори фешън гаф. Бившата съдийка  от „ Гласът на България ” взе участие в новогодишната стратегия на бТВ.

Роклята й в розово бе чудесно скулптурирана, само че ръкавите й привлякоха цялото внимание на феновете, които ги дефинираха като несъответствуващи за нежния й тоалет и прекомерно натруфени.

Публиката на националния ефир изрази мнение, че най скучна бе програмата на Нова тв. А водещата Гала лъсна в блестяща рокля от пайети в зелено. С сходен тоалет мъчно може да сгафиш, само че поради отблясъците на пайетите й се заформи коремче. А такова водещата в реалност няма, просто резултатът бе подобен. Обувките на Валери Божинов хвърлиха в смут феновете и те разясниха, че наподобяват като извадени от кофа за отпадък.

Автор: Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР