И тази неделя „Забраненото шоу на Рачков“ разбуни духовете на

...
И тази неделя „Забраненото шоу на Рачков“ разбуни духовете на
Коментари Харесай

Вечната тема „София срещу провинция“ разпали страстите в „Забраненото шоу на Рачков“

И тази неделя „ Забраненото шоу на Рачков “ разбуни духовете на забавата с една безконечна тематика: „ София против провинция “. Рап батъл, странствуване през столицата, телевизионна игра, прочувствени музикални осъществявания и една непредвидена вокална групировка преведоха феновете на NOVA през едно самобитно пътешестване из цяла България. Плеяда от звездни посетители още веднъж изгряха на сцената на предаването, а обичаният водещ Димитър Рачков съумя да изненада всеки от тях.



В третото издание на „ Забраненото шоу на Рачков “ почитателите се любуваха на няколко превъзходни музикални осъществявания. В същинска рап борба влязоха двама обичани български рапъри – Бат Венци и 100 KILA. Представител на столицата бе Бат Венци, а 100 KILA незабавно отговори, защитавайки варненската чест с рими.



Васил Найденов зарадва публиката и феновете с брилянтни осъществявания на две от най-любимите български песни – „ Синева “ и „ На инцидентна гара “, акомпаниран от китариста Стоян Бозов. Шоуто още веднъж изненада с нетипична музикална групировка – Дара, Фънки, Геро, Рафи, Милица Божилова,Стенли и Веселин Маринов закриха предаването с миксирано осъществяване на едни от най-емблематичните български песни за градове. На сцената на шоуто Стенли с извънредно прочувствено осъществяване на „ Любовта, без която не можем “ уважи паметта на създателя на група „ Тангра “ Косьо Марков, който ни напусна през миналата седмица.



Водещият Димитър Рачков посрещна на сцената и Соломон Паси, а изненадата беше нагледно странствуване из столицата с емблематичния трабант на българския политик. По време на пътуването той описа нечувани и забавни истории за паметни здания в столицата, както и за занимателни моменти от кариерата и предишното си.

„ Стани софиянец “ подложи Ники Кънчев на същинско предизвикателство. Димитър Рачков влезе в ролята на паметния си облик Ники Пънчев, а на горещия стол седна Ники Кънчев. Забавни въпроси и радостни истории направиха играта още по-смешна, а в края гостът получи и специфична изненада – една от най-големите звезди на родния футбол – Георги Велинов.

Палавите баби от село Горно Драглище донесоха в студиото въодушевление от Югозападна България и научиха водещия на няколко нови думи. А носителите на премията Икар куклени артисти от представлението „ Avenue Q” означиха на сцената на „ Забраненото шоу на Рачков “ Световния ден на кукления тетър.

Не пропускайте „ Забраненото шоу на Рачков “ и идната неделя от 20:00 по NOVA, когато тематиката ще бъде „ За и срещу силикона “, а посетители ще бъдат Тита, Галена, Милко Калайджиев, Стефан Вълдобрев, Мая Бежанска и „ Обичайните обвинени.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Истинският българин не пита къде е тоалетната, а самичък взема решение къде е. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДве от партиите в обединението желаеха оставката му, защото еднолично взел решение за доставка на съветски ваксиниЗдравното министерство на ОАЕ заяви, че съвсем 73% от пълнолетните жители, непрекъснато пребиваващи чужденци и хора с хронични болести са имунизирани.„ Не желая да съм политически водач “, съобщи зам.-председателят на Републиканци за БългарияОстанете положителни, носете маски, ваксинирайте се, сподели проф. СунерицСпоред проф. Кунчев четвъртата вълна на COVID-19 ще пристигна през септемвриРуският президент прекарва уикенда в тайгатаПри влизане в страната се изисква и представянето на отрицателен резултат от PCR тест, изработен не по-рано от 72 часа от пристиганетоУдарили са се тир и лек автомобилСъстоянието му е приблизително към тежкоЛидерът на Българска социалистическа партия подлага на критика неналичието на грижа и политики от страна на ръководещите в земеделието и горитеВъзрастните хора не би трябвало да отслабват, сподели геронтологът Юрий КоневПри акцията бяха арестувани шестима, един от тях направил самопризнанияСлед излъчени фрагменти с полицейско принуждение, двама от служителите на реда са отстранени от длъжностКакво разяснява шефът на столичното РЗИ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР