И тази година церемонията по връчването на наградите Оскар“ ще

...
И тази година церемонията по връчването на наградите Оскар“ ще
Коментари Харесай

Уил Смит не е единственият. На кои звезди е забранено да присъстват на Оскарите

И тази година церемонията по връчването на премиите „ Оскар “ ще събере най-изявените звезди в кино промишленост под покрива на Dolby Theatre. Но не всяка холивудска звезда може да получи покана за събитието на годината.

В предишното някои огромни имена получиха възбрана да участват на Оскарите. Уил Смит е последният от тях. Миналата година артистът от „ Мъжете в черно “ удари водещия Крис Рок онлайн в ефир по време на церемонията, откакто Крис си направи няколко неуместни смешки за брачната половинка на Уил, Джейда Пинкет Смит.



Организаторите неотложно оповестиха, че Уил няма право да участва на събития, проведени от Академията за кино изкуства, през идващите 10 години.

На кого още е неразрешено да участва на Оскарите и за какво?

Ричард Гиър, който взе участие в някои от най-обичаните филми на всички времена, като „ Хубава жена “ и „ Офицер и благородник “, получи възбрана за цели 20 години.

През 1993 година той подлага на критика китайското държавно управление по време на появяването си на сцената на Оскарите, където трябваше да връчи премията за Най-добър режисьор.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР