И тази година ще има кутия за писма в сградата

...
И тази година ще има кутия за писма в сградата
Коментари Харесай

И тази година ще има кутия за писма в община Дупница

И тази година ще има кутия за писма в постройката на ОбА Дупница. Кметът Методи Чимев ще влезе в ролята на дядо Коледа за три деца.

От 5 декември във фоайето на общинска администрация ще бъде сложена кутия, в която малчуганите да пускат своите писма с стремежи за подарък. Условие е подаръкът да бъде детска играчка и да бъдат посочени и данни за контакт.

В навечерието на Коледа ще бъдат изтеглени имената на печелившите малчугани, които ще получат подаръците си от кмета. Община Дупница разгласи и започването на състезанието за най- красива коледна картичка. Той ще се организира в в три възрастови групи: деца в детска градина; възпитаници от I - IV клас и възпитаници от V - VII клас. Готовите коледни картички би трябвало да бъдат отнесени в постройката на общинска администрация - стая 51 до 14 декември.

Необходимо е участниците да посочат координати за противоположна връзка –имена, телефон, учебно заведение или детска градина и възраст. За най- красивите картички ще бъдат присъдени първа, втора и трета награди във всяка възрастова група. както и поощрения. Всички детски произведения ще бъдат подредени в галерия, която ще бъде открита на 16 декември.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР