И тази година Община Девня спази традицията и в навечерието

...
И тази година Община Девня спази традицията и в навечерието
Коментари Харесай

Община Девня зарадва сираци с подаръци за Коледа

И тази година Община Девня съблюдава традицията и в навечерието на коледните и новогодишните празници зарадва децата, които са изгубили някого от родителите си. Край коледната елха 30 сираци получиха персонално от кмета на Община Девня Свилен Шитов шоколадови лакомства и по един плик с коледни пожелания и 100 лева

" Знам, че по време на празници най-остро се усеща неналичието на изгубените близки. Ние не можем да ги върнем, само че с този предколеден жест желаеме да Ви дадем вяра и религия, че дружно можем да преодолеем всички компликации “, обърна се към децата Свилен Шитов.

Наред с пожеланията за здраве и щастливо детство, кметът им пожела и да не стопират да се учат! " Защото със познания и умения компликациите се преодоляват по-лесно. Всяко дете има разнообразни способности и пристрастености – значимото е да ги открие и да показа, че желае да ги развива. А ние, от общинската администрация, както постоянно, сме подготвени да оказваме помощ за развиването на детските умения и капацитет! “, съобщи кметът на Община Девня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР