И тази година хиляди бургазлии и гости ще посрещнат новата

...
И тази година хиляди бургазлии и гости ще посрещнат новата
Коментари Харесай

Марти Синтрън от No Mercy вдига купон за Нова година в Бургас

И тази година хиляди бургазлии и посетители ще посрещнат новата 2024-та година на площад Тройката, съобщи кореспондентът на БГНЕС от черноморския град. Специалният посетител на купона ще бъде Марти Синтрън прочут на генерации купонджии като No Mercy. Голяма част от шлагерите му към момента озвучават всички летни фиести по света и у нас. Сред тях са частите „ Where Do You Go “, „ Please Don’t Go “, „ Hello–How Are You “, „ When I Die “ и „ Kiss You All Over “.


„ За повторно съм в България. Това беше дълъг полет. Коства ми много време да дойда от Съединени американски щати до Бургас. Искам да пожелая щастлива Нова година на всички хора, с които ще се забележим през днешния ден. Изключително съм разчувствуван да бъда част от концерта тази вечер и се надявам да се забележим с вас там. Пожелавам на хората годината да е щастлива, да са здрави. На себе си също. Да съм най-малко още 30 години на сцената ”, съобщи след саундчека Марти Синтрън

Очаква се хиляди бургазлии да посрещнат Нова година на площада.

„ No Mercy е нашият главен участник. Той към този момент направи саундчека на сцената. Заедно с това чакаме и младата звезда, обичана в цяла България - Мила Робъртс. Ще има и фолклор, несъмнено ”, заяви Дияна Саватева, зам. кмет по просвета в Община Бургас.

Община Бургас ще раздаде над 2500 части баница, ще има и гратис вино. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР