И тази година българският Франк Синатра – Васил Петров не

...
И тази година българският Франк Синатра – Васил Петров не
Коментари Харесай

Васил Петров: Не ме е страх от нищо, защото имам Бог до себе си


И тази година българският Франк Синатра – Васил Петров не е изневерил на традицията да означи именния си ден и споделя, че Василий Велики е негов патрон.

 

Обикновено в новогодишната нощ има участия и по-късно на същото място отбелязва и персоналния си празник. Има много проекти за новата година и се надява всички те да се осъществят. През февруари стартират концертите му.

 



През отминалата година работил доста и съумял да реализира цели три турнета. Като цяло годината за него била доста интензивна и сполучлива с Божията помощ. Спазва прецизно всички постове през годината. Не крие насладата си от това, че през последните години младежите все по-често се обръщат към Бог.

 

За разлика от огромна част от сътрудниците си, Васил Петров не е имал проблеми с неточни мениджъри. До момента не му се е налагало и да прави нещо, което му е неприятно.

Популярността като че ли го застига внезапно през 90-те години на предишния век. Щастлив е, че рожденият му ден – 30 април е разгласен за международен ден на джаза, защото по този начин отбелязва двоен празник.

 

Благодарен е на Бог, че по този начин са се стекли събитията в живота му, че прави това, което радва и въодушевява хората. Надява се да е жив и здрав и отсега нататък, с цел да може да дава на хората това, което носи в себе си. помни и първия си хонорар на стойност 60 лева, които за него били цяло благосъстояние на фона на двата лв., които родителите му му давали като студент, с цел да си купи нещо от лавката.

 

Винаги преди излизане пред аудитория споделя къса молитва и едвам по-късно потегля към сцената. Прави същото и преди пътешестване по суша или със аероплан. По този метод е сигурен, че има защита, отбрана свише. Като цяло не прави нищо без молитва.

 

Не знае точния брой на смокингите в дрешника си, защото непрекъснато го обновява. Винаги се пробва да е в крайник с модата, да е настоящ и акуратен в облеклото си. Дрехите му са съответни с музиката, която прави и показва пред хората.

 

Приоритет му е домашната храна и е обожател на разделното хранене. По този метод се поддържа във форма, без да съблюдава изтощителни диети. Напоследък е изоставил спорта около множеството си задължения. Все отново върви пеш по 5-6 км. на ден.

 

Стреми се да стои на отдалеченост от политическата завист на деня, защото всичко, с изключение на изкуството е преходно. Надява се обаче скоро всичко да се възстановява и да имаме светли дни.

Категоричен е, че няма никакви страхове, тъй като има Бог до себе си и се уповава на него.

 

Споделя, че имат намерение да сключат брак с приятелката му Маргарита Тошева, само че към момента не е ясно по кое време тъкмо ще се случи това. В положителни връзки е с всичките си някогашни гаджета.

С починалия Чочо Попйорданов били съученици и правели редица магарии. Като цяло твърди, че били много непослушни деца.

 

Признава, че не е ходил в казармата. Успял да се отърве от войниклъка с връзки.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР