И тараурът не спря депутатите да сипят обиди от парламентарната

...
И тараурът не спря депутатите да сипят обиди от парламентарната
Коментари Харесай

И траурът не ги спря: Депутатите в НС пак се обиждаха

И тараурът не спря депутатите да сипят обиди от парламентарната естрада. Всъщност, в Народното събрание печал няма. Нито една от парламентарните групи не приготви декларация в памет на патриарх Неофит. Никой даже не разяснява тематиката за кончината му.

Темите за Северна Македония и по какъв начин медиите са „ американски радиоточки “ бяха по-важни

Две от групите излязоха с заявления, само че по други тематики, а не кончината на патриарха.  Родолюбците от „ Възраждане “ приказваха за митинга си пред американското посолство през вчерашния ден. Те нападнаха и българските медии. „ ИТН “ пък още веднъж разяснява Северна Македония.

Депутатите през днешния ден заседават обикновено от 09,00 часа сутринта. Имаше упования ръководителят Росен Желязков да анулира съвещанието, както президентът Румен Радев отсрочи връчването на първия мандат. Това обаче не се случи.

И до момента в който България скърби, Костадин Костадинов сипе обиди, наричайки депутатите „ продажни отрепки “

Той съобщи и, че медиите са „ американски радиоточки “.

Все отново Явор Божанков от Политическа партия му направи забележса и прикани Костадинов да е по-смирен в деня на народен печал.

„ Свикнали сме с вашата експанзия, с вашия речник и езикът на омразата ви. Но може ли за един ден да се смирите? За един ден да не слушаме за Руската федерация, за американското посолство. Просто е непоносимо и неприемливо “, сподели му Божанков.

Но от „ Възраждане “ още веднъж избухнаха, като депутатът Петър Петров стана на крайници и се развика с все сили

„ Не ме обиждай, бе, ей “, се чуваше от него, до момента в който един от квесторите и Росен Желязков се опитваха да го успокоят.

Към офанзивата се включи и Цончо Ганев:

„ Когато имаме устав за действие на работата на Народното събрание, който е с сан на закон, е добре ренагати, прехвърчащи в друга, сядащи в скута на трети човек, такива, които не зачитат българското законодателство, а са откровени предатели по отношение на тези, които са го създали, да го видят, че е жив, че съществува в българското пол.

Източник: 24 часа 
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР