И така, всичко гърми в Силвърстоун, където 480 000 зрители

...
И така, всичко гърми в Силвърстоун, където 480 000 зрители
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Гран При на Великобритания от Формула 1 ОСТАВА в Силвърстоун в нов 10-годишен договор за £300 милиона, оставяйки надеждите за шосейно състезание в Лондон мъртви

И по този начин, всичко гърми в Силвърстоун, където 480 000 фенове се стекоха предходната година, укрепвайки връзката с рода на английските почитатели, които участваха на първото следвоенно съревнование в тази страна през 1948 година, следено от крал Джордж VI. Старото летище, откъдето летяха бомбардировачите на Уелингтън, което в този момент е съвременно оборудване, беше хазаин на първото съревнование от международния шампионат на 13 май 1950 година, извоювано от Нино Фарина за Alfa Romeo.

Разбира се, че диалозите сред Доменикали и Клуба на английските състезатели (BRDC, който има Силвърстоун) са били по-хармонични, в сравнение с при предходни предоговаряния. Бившият водач на Формула 1 Бърни Екълстоун беше критик на „ блейзърите “ на пистата BRDC, прочут с това, че разказва едно съревнование с неговите тапи по пътищата като „ селски панаир, маскиран като международен шампионат “.

Гран при на Англия ще остане в Силвър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР