И така, време е за първата семейна ваканция, а вашето

...
И така, време е за първата семейна ваканция, а вашето
Коментари Харесай

Какво трябва да имаме предвид когато пътуваме за първи път с деца?

И по този начин, време е за първата фамилна почивка, а вашето дете няма самообладание да се впусне в туристически завършения с мама и баща! Вие като запалени пътешественици се радвате, че може да споделите своята пристрастеност с детето си, само че в случай че пътувате за първи път е добре да имате поради някои съществени неща, на които множеството родители не обръщат внимание. Да, те ще преровят всички конгреси и уеб сайтове и ще изчетат всички книги, само че тези привидно дребни неща постоянно им убягват: 

1) Имате ли проект за тоалетна по пътя
 Мъжки зодии, които са едни от най-хубавите татковци Мъжки зодии, които са едни от най-хубавите татковци
Бащинството не е по никакъв начин лека задача. Мъжът неведнъж работи повече, тъй като би трябвало да обезпечи прехраната на фамилията си. Често пъти р...

Много е значимо на дълъг път, изключително по по-диви места да имате проект какво да вършиме в случай че в средата на нищото детето каже, че желае да върви до тоалетната. Тръгнете задоволително рано, с цел да можете да спрете и да вършиме нужните почивки за това. 

2) Занимание за пътя

Ако пътят е дълъг е доста евентуално на детето да му стане скучно. За да не му се скапе настроението е значимо да имате какво да предложите. Може просто да е зареден таблет с игри, само че ние предлагаме да си говорите с него, да играете на игри и да го провокирате да мисли и да открива нови неща до момента в който пътувате. Покажете му забавни дървета, птички, споделете какво ще видите на крайната дестинация и други такива неща.

3) Резервен кат облекла
 Как да подобрите имунитета на детето си в 5 лесни стъпки Как да подобрите имунитета на детето си в 5 лесни стъпки
Родителството е провокационен развой. Да подсигуряват, че децата се хранят добре е единствено една от компликациите, с които се сблъскват ежедн...

Винаги е добре да имате на елементарно при вас в колата авариен кат облекла за детето. Може да се изцапа с нещо, да се залее с напитка и даже да се изпусне - всичко се случва. Бъдете подготвени, с цел да реагирате бързо. 

4) Нещо на разположение за хапване 

Нещо, което може да извършите, с цел да си гарантирате успокоение и положително въодушевление е да имате вкусотии за ядене в колата. Може да са сладки или плодове, само че е наложително децата да ги харесват, с цел да може да хванете вниманието им. Също по този начин се погрижете и за вас - не желаете да пътувате на гладен корем. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР