И така - в стрийминг платформата HBO Max вече са

...
И така - в стрийминг платформата HBO Max вече са
Коментари Харесай

Транссексуална актриса в "Клюкарката"? Коя е Зайон Морено и защо ще чуваме все повече за нея

И по този начин - в стрийминг платформата HBO Max към този момент са качени два епизода от новия сезон на Gossip Girl/ " Клюкарката ". Сериалът се завърна с ново потомство гимназисти, само че в същото учебно заведение. А новото потомство възпитаници, въпреки и да има много сходни проблеми с това познато ни от това на Блеър Уолдорф и на Серина ван дер Удсън, е и много друго. 

Виж още: Ще се изненадате, когато разберете, че тези звезди са доста ниски 

Всъщност в една от основните функции на " Клюкарката " през 2021 година влиза актрисата Зайон Морено, която играе ролята на Луна. Любопитното в тази ситуация е, че и Луна, и Зайон са транссексуални. Самата Луна е стилист, близка другарка с други от основните герои и безконечна крояща интриги... или най-малко това видяхме от първите два епизода до момента. 

Виж още: Bff или звездна забивка? Мили Боби Браун и синът на Джон Бон Джоуви стават все по-близки 

Според екипа на сериала фактът, че Луна е транссексуална по никакъв метод няма общо с линията на сюжета в " Клюкарката ". По думите им това е било решено на равнище сюжет, само че в него не участва методът, по който тя е разкрила същинската си същина. 

Виж още: Сексапилна, гореща и надарена: Pia Mia е новата тийн сензация 

Самата Зайон Морено е американска актриса, само че с мексикански корели. Преди " Клюкарката " тя се снима в мексиканска тийн драма на Netflix, Control Z. Започва трансформацията си в учебно заведение, като поради избора си е била цел на насмешки в учебно заведение. 

Зайон стартира кариерата си като модел в Ню Йорк, само че не след дълго се сбъдва и детската ѝ фантазия - да е актриса! Засега има едвам три функции - в " К-12 ", в Control Z и в " Клюкарката ". 

Изображение: https://www.instagram.com/zion.moreno

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР