“И така стигнахме до деня, в който кандидатът на “Промяната

...
“И така стигнахме до деня, в който кандидатът на “Промяната
Коментари Харесай

Мирослав Боршош сравни Васил Терзиев със земята: “Стреля безразборно по свои кметове”

“И по този начин стигнахме до деня, в който претендентът на “Промяната ” атакува настоящ областен кмет от Демократична България. Същият, който в този момент е част от „ неговия тим “ с кандидат-кметове. Вчера господин Терзиев се възмути от „ на ниска цена направената “ спортната площадка в двора на 73 СУ в регион „ Триадица “, построена от кмета господин Димитър Божилов. Г-н Терзиев очевидно е пропуснал този факт ”. Така Мирослав Боршош, който публиката познава като интелектуалец, журналист, а от скоро е зам.-кмет по културата на София, разяснява един от поредицата нелепи изявления на Васил Терзиев. В желанието си да оплюе досегашното ръководство на столицата, Васко Ухото (с какъвто прякор се снабди Терзиев около роднините си от ДС), атакува от упор сегашен кмет на “Демократична България ”, които са ракета-носител на кандидатурата му. Дали от неначетеност или заради персонални вражди с районния градоначалник Божилов - можем единствено да гадаем.

 

 

Но Боршош е безмилостен:

“Стигнахме до деня, в който претендентът на Промяната атакува Фандъкова по тази причина, че е предоставила 1,4 млн. лева на кметовете на региони. Същият господин Терзиев, който дава обещание децентрализация към регионите кметове.

Стигнахме и до деня, в който за задачите на партийната агитация, се приказва за спортни площадки, а се демонстрират фотоси от дворовете, с цел да се онагледи, че нищо не е направено.

Това че има избори, господин Терзиев, не значи че обстоятелствата са анулирани. Спортните площадки са направени от кметовете на региони и шефовете на учебни заведения и са добре направени. Включително и тези от кмета Божилов, който през вчерашния ден попадна под безразборния огън на писачите Ви на постове ”, не сдържа иронията си зам.-кметът по културата на София.

 

 

Боршош разгласява в персоналния си фейсбук профил и фотоси на сполучливо осъществените планове, тъй като по думите му, фрагментите, снимани от Васил Терзиев несъмнено са направени от неверния ъгъл.

 

“Още 5 учебни спортни площадки бяха реновирани в регионите „ Средец “, „ Банкя “, „ Връбница “, „ Младост “ и „ Средец “. И с цел да ви предпазя от още другарски огън – кметът господин Трайков е този, който обнови 12 СУ със средства, предоставени му от общината. И по този начин се прави, тъй като ние работихме с районните кметове като същински тим. И по този начин ще продължим ”, безапелационен е Мирослав Боршош.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР