И така, след като си изчислите вашето лично число, прочетете

...
И така, след като си изчислите вашето лично число, прочетете
Коментари Харесай

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

И по този начин, откакто си изчислите вашето персонално число, прочетете по какъв начин нумерологията на връзките пояснява цифрата на любовта във вашата двойка. Кой е главният съставен елемент за напредък на вашата връзка? Как по-лесно да преодолявате рецесиите в любовните връзки?

Ето по какъв начин сами да изчислите цифрата на любовта от 1 до 9

Например, в случай че сте родени на 07.12.1981 година, би трябвало да съберете всички числа от вашата дата на раждане.

07.12.1981 година = 7+1+2+1+9+8+1 = 29.

Сега продължете, като добавите цифрата формирано от деня от седмицата, в който сте родени. В този случай това е понеделник.

Понеделник – 7+6+5+6+5+6+3+5+9+2 = 54

За тази цел използвайте таблицата, която е специфична за българската писменост и има следните числови смисли:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

 

Съберете сборовете: 29 + 54 = 83 = 8 + 3 = 11 = 1+1 = 2

В този случай се получава, цифрата на любовта е 2, според числовите данни в примерната дата.

Числото на любовта 1 – „ Поглед в една посока “

 цифрата на любовта

Според цифрата на любовта 1, вашата връзка се нуждае от общи цели и упоритости и в случай че имате нещо, върху което да се концентрирайте дружно, ще бъдете щастливи в този съюз.

И двамата имате умения, с които можете доста да подобрите и даже да удвоите силата си, като ги обедините в едно. Можете да станете образец и източник на ентусиазъм за близките.

Ако сега има рецесия във връзката, най-вероятно и в ползите, а оттова и задачите ви се разминават. Опитайте се да внесете силата на единството във връзката. Запалете вътрешния си огън!

Според вашето число на любовта, като цяло единицата е знак на убеденост, водачество и упоритост. Не е изненадващо, че тази персона влага по-голямата част от времето си в работа, изграждайки сполучлив бизнес и се движат нагоре по кариерната стълбица. Обикновено, това е мястото, където намира своята обич.

Присъщият ви спортен дух в професионалната сфера участва и в персоналните връзки. Тук е значимо да умеете да си отстъпвате един на различен, да не поставяте спортния интерес над взаимното съгласие и почитание.

Числото на любовта 2 – „ Комуникация “

 цифрата на любовта

В този случай би трябвало да има разговор във връзката. Дори и самите вие да не сте общителни, би трябвало поддържате връзка, с цел да развиете отзивчивите си умения. Упражнявайте се един с различен, проявявайки сензитивност и грижа.

Във връзката ви е доста значимо да се учите един от различен и да намирате вътрешен баланс дружно.

Ако връзката е в рецесия, осигурявайте си повече внимание, време и старания, да се научите да се изслушвате и да бъдете откровени. Не подценявайте изкуството на компромиса!

Ако не сте във връзка, бъдете подготвени за сантиментална среща, тъй като точно по време на пътешестване ви е писано да срещнете обичания човек. Може да не забележите незабавно ориста си, не чакайте нещо да прескочи в сърцето ви, само че никога не избягвайте нови запознанства.

Ако не пътувате постоянно, запомнете: ориста може да ви откри, даже в градския превоз.

Числото на любовта 3 – „ С вас е занимателно “

 цифрата на любовта

Забавление и палавост – това участва във вашата връзка. Позволете на вашето вътрешно дете да се разгърне! Разнообразието е доста значимо за вашата двойка, не позволявайте на рутината и всекидневието да пречат на любовта ви.

Посещавайте разнообразни събития дружно, организирайте празненства – живейте пълноценно!

За да преодолеете рецесията, върнете детайла на развлечение във връзката. Опитайте се да внесете повече сила в живота си: направете нещо непринудено дружно и се оставете да бъдете занимателни. Припомнете си за какво в миналото сте се влюбили един в различен.

Личностите с цифрата на любовта 3 са романтици по душа. Още от детските си години градят проекти за запознанства с предстоящ фаворит. В същото време във фантазиите им постоянно участват цветя, заведения за хранене, скъпи дарове и взаимни усеща.

Те могат да срещнат любовта на улицата, в магазина, посредством общи другари, на събитие. Първоначално не придават изключително значение запознанство, само че по-късно всичко се трансформира. Ето за какво, връзката с такива хора е доста приятна и прочувствена.

Числото на любовта 4 – „ Винаги подготвени с проекти за бъдещето “

 Нумерология: цифрата на любовта от 1 до 9

Носителите на цифрата на любовта 4 постоянно градят подробни проекти за взаимно бъдеще. Да сте проведени и обосновани е това, което поддържа връзката ви. Ако работите дружно за осъществяване на хрумвания, планирате живота си, поддържате бюджет, всичко ще бъде наред.

Може да не сте привикнали да планирате всичко, само че в случай че желаете да сте щастливи в тази връзка, научете се! Околните ще се възхитят от силата и устойчивостта на възприятията ви.

За да преодолеете рецесията, концентрирайте се върху детайлностите от взаимния ви живот: обсъдете всекидневието, разпределете отговорностите, погрижете се за домакинските отговорности. Връзката ви не може да „ устои “ без постоянна основа.

Любовта постоянно ви намира там, откъдето ни минимум я очаквате. Когато минимум мислите за нея. Съдбата ви събира на най-непредсказуемите места.

Вашият романс е буен и запаметяващ се. А, даже да се окаже нещо мимолетно и двамата дълго ще помните страстите, които сте изпитали дружно.

Числото на любовта 5 – „ Ах, каква обич!? Незабравимо премеждие! “

 Нумерология: цифрата на любовта от 1 до 9

Изследвате живота и света дружно – това е, от което се нуждае вашата двойка. За да сте щастливи в такава връзка, би трябвало да работите дружно, с цел да извършите взаимния ви живот трогателен и забавен. Чувствайте се свободни и не се опасявайте да вършиме спонтанни неща, ви поучава цифрата на любовта 5.

Да отидете дружно на премеждие, даже и малко, ще усъвършенства доста връзките ви като двойка. Ако можете да внесете многообразие в живота си, можете да растете и да се развивате дружно.

За да преодолеете рецесията, реализирайте непланирано пренареждане в къщата, запазете маса в ресторант за вечерта. Елементът на изненадата и спонтанността ще съживят връзката ви!

Пет е знак на мощни фамилни връзки. Най-вероятно ще имате дълъг фамилен живот дружно. Умеете да разпознавате, че това е вашата сродна душа още в самото началото на сантименталната връзка.

Възможно е да сте били в едно учебно заведение. Или някогашен сътрудник, с който „ инцидентно “ се срещнахте в метрото или рейса, най-сърдечно разговаряйки за предишните дни.

Числото на любовта 6 – „ Загриженост “

 Нумерология: цифрата на любовта от 1 до 9

Шестицата умее да основава връзки, в които колегата се усеща в сигурност, умерено и хармонично. Да станете един тип „ леговище “ един за различен е това, което би трябвало да извършите, в случай че желаете да сте щастливи в тази връзка. В това „ леговище “ и двамата ще можете да реализирате креативните си хрумвания.

Със сигурност съседи, родственици и другари обичат да ви посещават и това не е изненадващо – в къщата ви е уютно и прелестно.

Ако има рецесия във връзката, отговорете на въпроса – Кога за финален път бяхте дружно на ресторант или на забавно събитие? Грижете се един за различен с идентични старания и вижте по какъв начин възприятията ви още веднъж стават по-силни!

Шест е комплицирано число. Тя ви готви красиво запознанство, само че връзката на моменти ще е бодлива, със подиуми на ревнивост.

Въпреки всичко постоянно успявате да запалите огъня в колегата. Ще бъде това, което се назовава обич от пръв взор. Единствено би трябвало да контролирате страстите в дните на недоразумение.

Числото на любовта 7 – „ Дълбока сензитивност “

 Нумерология: цифрата на любовта от 1 до 9

Колкото по-дълбоко се гмурнете в възприятията на другия, толкоз по-силна ще бъде връзката ви! За да бъдете щастливи, би трябвало да можете да намирате бездънен смисъл в ежедневните неща. Търсете дружно нови способи за решение на рутинни задания.

Ще се радвате да прекарвате време и сами със себе си, това ще ви разреши да задълбочите познанията си един за различен и да изследвате дълбочината на живота си дружно, с цел да го превърнете в това, за което постоянно сте мечтали.

Ако сте в рецесия, това най-вероятно се дължи на желанието да оправдаете упованията на вашите близки и другари. Не допускайте в връзките си с трети лица! Обсъдете вашите стремежи и терзания с колегата си. Вдъхновете се един от различен – и ще съумеете!

Най-често личностите с любовно число 7 са моногамни. Затова извънредно рядко те стават участници в любовен триъгълник. Тези хора са подготвени да реализират задачата си до дъно. Ако съумеят да се влюбят в сътрудник с сходно схващане, съюзът ще бъде сполучлив и дълъг.

Числото на любовта 8 – „ Богатство “

 Нумерология: цифрата на любовта от 1 до 9

Според цифрата на любовта 8, вие и вашият сътрудник би трябвало да станете почтени владетели на вашата дребна фамилна „ империя “. За да процъфтява връзката, би трябвало да поддържате силата на паричния поток и да поддържате естетика в връзките.

Като цяло осмицата търси баланс, само че постоянно това се демонстрира в енергийни разлики: възходи и падения. Ето за какво, е значимо да разберете, че връзките могат да преминат през доста стадии и цикли и по тази причина никой от двамата няма директна виновност.

Ако има рецесия в двойката, би трябвало да възстановите салдото. И не става въпрос единствено за пари и материално благоденствие, би трябвало да определите кой защо е виновен. Задълбочете се малко и вижте по какъв начин възприятията ви стартират да се трансформират!

Числото на любовта 9 – „ Романтична Душа “

 Нумерология: цифрата на любовта от 1 до 9

Хората с цифрата на любовта 9 не могат да избегнат офис романтиката. Те са доста изобретателни, очарователни и магнетични. Именно, заради тези невероятни качества, в работа те имат опция да разгадаят доста бързо човек, да открият неговите позитивни страни. Възможно е определеният да бъде с по-висок статус.

Разбира се, в този случай не е елементарно да преминете границата на корпоративната връзка, само че в неофициална конюнктура ще станете една крачка по-близо един до различен.

Тази връзка ще процъфтява, в случай че посветите част от себе си на по-високи цели. Благотворителност, помощ на нуждаещи се – взаимна работа в интерес на хората, напряко ще бетонира възприятията ви.

Според цифрата ви на любовта, хората ще се обръщат към вас за съвет и помощ. Вашият съюз ще бъде образец за подражателство. Но не забравяйте за взаимопомощта и посред ви.

Ако е настъпила рецесия в връзките, това евентуално се дължи на обстоятелството, че давате прекалено много сила на външния свят. Кажете си един на различен от какво има потребност всеки от вас и запълнете тези потребности на драго сърце и обич.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР