И така сезонът на наградите за 2024 г. приключи. В

...
И така сезонът на наградите за 2024 г. приключи. В
Коментари Харесай

Забавни, емоционални и малко луди - 10 момента, с които ще запомним Оскари 2024

И по този начин сезонът на премиите за 2024 година завърши. В неделя, 10 март, най-големите звезди на Холивуд се събраха, с цел да отпразнуват годишните достижения на филмовото изкуство на Оскарите 2024. Церемонията беше изпълнена със страхотни моменти - от спечелили за първи път до завладяващите осъществявания на музикалните номинации за вечерта, да забележим 10 от най-интересните моменти по време на церемонията, подбрани от People.

Оскарът на Давайн Джой Рандълф
 Снимка 656874

Давайн Джой Рандълф даде началото на неделната гала с прочувствена приветствена тирада, откакто завоюва премията за най-хубава актриса в поддържаща роля. Актрисата от " Заседнали " към този момент беше обляна в сълзи, когато стигна до сцената за речта си, която стартира с " Бог е толкоз добър ". Тя благодари на " всички хора, които се изпречиха на пътя ми и бяха до мен ", както и поздрави майка си, на която признава, че я е подтикнала да работи. За да приключи, тя сподели: " Моля се на Бог да мога да направя това повече от един път. Благодаря ви, че ме видяхте. Желая ви благословена нощ. Благодаря ви. "

Голият Джон Сина
 Снимка 656873

Докато множеството известни персони излязоха на сцената в рокли и смокинги, Джон Сина се съблече за един занимателен миг, в който връчи премията за най-хубав дизайн на костюми единствено с огромен плик, прикриващ интимната му област. Е, откри се, че не е бил гол изпод, само че пък моментът несъмнено беше занимателен.
 Джон Сина на Оскари 2024 - в действителност ли артистът излезе на сцената чисто гол
Беше ли в действителност Джон Сина гол на Оскарите

Ето какво видяхме

" среща
 Снимка 656871

35 години след дебюта на кино лентата им, Майкъл Кийтън и Катрин О`Хара имаха среща на ", когато излязоха на сцената, с цел да връчат премиите за най-хубав постановъчен дизайн и най-хубав грим и прическа — и двете отидоха при екипа зад " Клети създания. "

" Барбенхаймер " в деяние

Летният феномен " Барбихаймер " завладя и церемонията по връчването премиите " Оскар. Двата най-касови кино лентата за 2023 година, чиято премиера беше в един ден, влязоха в неравностойна борба за влиятелните оценки. Филмът на Кристофър Нолан водеше в номинациите и завоюва по-голямата част от най-важните награди, до момента в който " Барби " имаше доста по-малко номинации и си потегли единствено с една статуетка.
 Снимка 656870

Въпреки че не победи с призове, феноменът " Барбихаймер " въпреки всичко се появи на сцената на церемонията в лицето на Емили Блънт (Кити в " Опенхаймер " ) и Райън Гослинг (Кен в " Барби " ). Те се появиха дружно, с цел да отличат най-хубавите каскадьори в киното за миналата година. Актьорите използваха момента, с цел да се пошегуват кой от двата кино лентата се е справил по-добре.

Райън Гослинг сподели, че е благополучен, тъй като съперничеството сред " Барби " и " Опенхаймер " към този момент може да остане в предишното. Емили Блънт отвърна, че съревнование не е имало поради премиите за " Опенхаймер ". Тя също по този начин означи и отсъствието на Марго Роби и Грета Гъруиг от номинациите за " Оскар ". На собствен ред Гослинг поздрави екипа на " Опенхаймер ", само че попита дали някой се е замислял за какво името на феномена е " Барбихаймер ", а не " Опенбарби ". След това сподели, че това е по този начин, тъй като филмът на Нолан от самото начало е бил на опашката след " Барби ".

Изпълнението на Райън Гослинг
 Снимка 656869

Райън Гослинг подвигна публиката на крайници, когато излезе на сцената в блестящ яркорозов костюм, с цел да изпее номинираната за Оскар ария " I`m Just Ken " с група Kens. Той стартира песента, седнал в публиката, където Били Айлиш и Марго Роби очевидно се забавляваха. По-късно той се насочи към сцената, където се причисли към актьорите Скот Еванс, Симу Лиу, Кингсли Бен-Адир и Нкути Гатва, както и музикантите Марк Ронсън, Слаш и Волфганг Ван Хален. Въпреки за най-хубава ария в последна сметка завоюва различен химн на Барби - " What Was I Made For? ", представянето му сигурно беше впечатляващо.

Меси заема своето място

Сред множеството от коя от коя по-големи звезди на Холивуд имаше един доста специфичен посетител: Меси. Кучето от " Анатомията на едно рухване " се държа като едно доста положително момче измежду публиката. Водещият Кимел похвали кучето по време на встъпителния си монолог, като сподели: " Меси, който, макар че е куче, може да даде представянето на годината в " Анатомията на едно рухване ".

Скъсаната рокля на Ема Стоун
 Снимка 656872

Ема Стоун получи своята премия " Оскар " за водеща женска роля със скъсана рокля. Тя бе отличена за превъплъщението си в Бела Бакстър във кино лентата " Клети създания " на Йоргос Лантимос.

Когато излезе на сцената, актрисата сподели на всички, че роклята ѝ се е скъсала на гърба. За това тя упрекна Райън Гослинг, който преди този момент изпя песента " I`m Just Ken " от " Барби " дружно със Слаш от Guns n` Roses. Стоун сподели, че доста се е развълнувала по време на осъществяването и по тази причина е скъсала роклята си и гласът ѝ е прегракнал.

Смешките сред Барби Кейт Маккинън и Америка Ферера
 Снимка 656876

В различен комедиен миг от вечерта, звездите на Барби Кейт Маккинън и Америка Ферера застанаха зад микрофона дружно, с цел да връчат премията за най-хубав късометражен документален филм и преди да го създадат, започнаха да изброяват известни документални филми от предишното. След това Маккинън се пошегува, че филмите за Джурасик парк са същински истории, на което тя бързо беше поправена. " Но Джеф Голдблум е същински, нали? ", попита Маккинън ", на което Ферера отговори: " Не. " " Тогава на кого изпращах всичките мои голи фотоси ", попита Маккинън, когато тълпата стартира да се смее. След това камерата сподели режисьора Стивън Спилбърг, който уточни себе си, до момента в който тълпата се смееше още по-силно.

Шон Ленън пожелава на майка си Йоко Оно " Честит ден на майката "
 Снимка 656868

Докато приемаше премията за най-хубав късометражен анимационен филм за War Is Over!, Шон Оно Ленън отдели минута, с цел да уважи майка си Йоко Оно, като помоли цялостната със звезди аудитория да й помогне да пожелае цветущ ден на майката. " Благодаря ви, просто желая бързо да кажа, че майка ми навърши 91 години този февруари ", стартира Ленън. " И през днешния ден е Денят на майката в Обединеното кралство, тъй че може ли всеки да каже Честит Ден на майката, Йоко? " на което публиката се подчини и извика: " Честит ден на майката, Йоко! "
 Оскари 2024 - ето кои са огромните спечелили
Големите спечелили на Оскари 2024

Церемонията се състоя, а ето и кой се прибра вкъщи със статуетка

Събиране на Арнолд Шварценегер и Дани де Вито
 Снимка 656867

В друго събиране, подготвяно повече от 30 години, Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито излязоха на сцената като водещи, припомняйки си предишното. " Вижте това, толкоз е красиво ", сподели Де Вито. " Вижте всички. Вижте това, доста е хубаво. Е, Арнолд и аз представяме дружно по доста явна причина. " " И двамата се опитахме да убием Батман ", намеси се Шварценегер, споменавайки ролята си на господин Фрийз в " Батман и Робин " от 1997 година и Де Вито като Пингвина в " Батман се завръща " от 1992 година Шварценегер и Де Вито в действителност са известни с присъединяване си дружно във кино лентата " Близнаци " от 1988 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР