И така, Сериал, песента на Михаела Маринова към втория сезон

...
И така, Сериал, песента на Михаела Маринова към втория сезон
Коментари Харесай

Да напишеш песен и да я дадеш на друг: Историята на "Сериал" на Михаела Маринова и на една мечта

И по този начин, " Сериал ", песента на Михаела Маринова към втория сезон на " Пътят на достойнството " е реалност. Песента е основана от Павел Николов, по-популярен като Pavell от хитовото дуо Pavell & Venci Venc', а режисьор е Стефан Маринов - Buddubbaz.

Виж още: В очакване: Как ще се споделя синът на Балан и каква е неговата рецепта за щастие 

Трябва да признаем, че песента ужасно доста ѝ отива на Михаела, само че знаехте ли, че в действителност Pavell я написа за себе си в началото? Всъщност той написа първия куплет и припева, само че държи да чуе по какъв начин звучи демото в осъществяване на Мишето. Той я моли да го изпее, до момента в който тя е при него в мобилното студио на Вирджиния Рекърдс в Крушаре – селото на бабата на Павката, с цел да приключи друго нейно парче. В последна сметка и на двамата доста им харесва, по тази причина написват дружно втория куплет и записват песента. Влюбват се в нея и я назовават „ Сериал “.

Виж още: Дивашко празненство на Гери-Никол! Певицата навърши 23 година със зрелищен туърк в звездна компания 

Когато песента станала факт, двамата музиканти разискали какъв брой хубаво би било песента да влезе в същински сериал. Саня Армутлиева, продуцентът на Михаела и Павел, им дала обещание това да стане факт и по този начин се и случило. Саня се обажда на Михаела и й споделя, че програмните мениджъри на NOVA са избрали парчето за съществена музикална тематика във втория сезон на „ Пътят на достойнството “. 

Видеото към " Сериал " е снимано на снимачната площадка на " Пътят на достойнството " в границите на 4 дни, които Михаела дефинира като занимателни, вълнуващи, потребни.

Изображение: https://www.instagram.com/mixaelamarinova/
Virginia Records

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР