И така, кой е номер едно? Това е горещият въпрос

...
И така, кой е номер едно? Това е горещият въпрос
Коментари Харесай

Плодовият провал на Меган? Само ТРИ неизвестни лица от 50 избрани конфитюри са разлели желето върху новите й сладкиши Монтесито! И така, КОЙ друг направи разрязването? МОРИЙН КАЛАХАН има идея...

И по този начин, кой е номер едно? Това е горещият въпрос в този момент, откакто Меган Маркъл пусна първото предложение от своята начин на живот марка „ American Riviera Orchard “ – сладко в буркани, покрито с завит в лък муселин, дебютът му е стеснен до 50 дажби.

Нашата херцогиня евентуално е ръчно етикетирала и номерирала това тичане, като че ли нейните желета са скъпи творби на изкуството - безспорно те са в съзнанието й - наедно с Хокни, Хърст, Хънтър Байдън.

Със сигурност всички чакахме малко повече от оскъдните благодарности единствено на няколко души, които даже не са известни?

Трейси Робинс, брачна половинка на президента и основен изпълнителен шеф на Paramount Pictures Брайън Робинс, написа във вторник: „ Благодарим ви за вкусната кошница! Наистина обичам това сладко, тъй че не съм сигурен дали го споделям с някого “.

В Instagram на Трейси, бурканът — „ 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР