И така, командирът на Централния военен окръг на Руската федерация

...
И така, командирът на Централния военен окръг на Руската федерация
Коментари Харесай

Путин изгуби доверие в генералите на РФ: Изпрати двама командири наведнъж да превземат Лисичанск

И по този начин, командирът на Централния боен окръг на Руската федерация генерал-полковник Александър Лапин и командващият въздушно-космическите сили на страната-агресор военачалник от армията Сергей Суворикин /той също командва „ южна “ група войски на нашествениците/ са виновни за завладяването на Лисичанск.

„ Участието на двама толкоз високопоставени офицери в едно и също дружество на дребен сектор от фронта е удивително и евентуално демонстрира значимостта, която Путин е отдал на сигурността на Лисичанск и границата на Луганска област, както и недоверието му към повече младши офицери за осъществяване на тази работа “, означават специалистите, представени от УНИАН.

Припомняме, че съветският министър на защитата Сергей Шойгу рапортува на съветския президент Владимир Путин за хипотетичната окупация на цялата Луганска област. Той заяви за хипотетичния „ цялостен надзор “ на руснаците над Лисичанск и завладяването на селищата Белогоровка, Новодружеск, Малорязанцево и Белая гора.

На 3 юли следобяд представителят на украинското министерство на защитата Юрий Сак сподели, че Лисичанск не е под „ цялостния надзор “ на съветските войски, макар изказванията на Москва, че градът е високомерен от нашественици.

Говорителят на Националната армия на Украйна Руслан Музичук заяви, че край Лисичанск се водят яростни боеве, само че градът е под контрола на украинските войски.

Още в неделя вечерта Генералният щаб разгласи, че след тежки боеве за Лисичанск украинските сили за защита са били принудени да се отдръпват от своите позиции и линии.

От Генералния щаб подчертаха, че стоманената воля и патриотизмът не са задоволителни за триумф. Има потребност от материално-технически запаси.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР