И така, излезе, че има черен списък със зодии, които

...
И така, излезе, че има черен списък със зодии, които
Коментари Харесай

Бягайте далеч от тези три зодии!

И по този начин, излезе, че има „ черен лист ” със зодии, които въобще не умеят да обичат.

Близнаци
Представители на този знак могат да приказват красиво за любовта, без въобще да усещат това възприятие. Може даже да се каже, че любовта към Близнаците в действителност не е от голяма важност. Не е изненадващо, че те се възползват от това възвишено възприятие. Този знак не търси способи за това по какъв начин да си направи свое семейство. И в случай че Близнаците решат на нов стадий в живота си, то това става единствено при избрани условия. Заслужава да се означи, че Близнаците не желаят да работят за възстановяване на връзките с половинката си. Създаването на естетика в фамилията посредством корав мисловен труд явно не е техният метод. Искате ли да изпитате цялата гама невероятни любовни прекарвания? Охладете пристрастеността си, в случай че имате връзка с Близнак. Този знак просто няма да може да задоволи желанието ви.

Водолей
Те са приети за ценители на любовните връзки без никакви съществени отговорности. Разбира се, представители на тази зодиакална група ще могат да заемат съществени позиции в сложна житейска обстановка, само че бързо ще изгубят настроението си в дълготраен проект. Ако имате любовна връзка с Водолей, тогава сигурно ще срещнете лавина от горяща пристрастеност и романтика. Имайте поради обаче, че този интервал ще завърши бързо. Водолей би трябвало да преодолее нагоните си. Не забравяйте, че всяка застоялост за представители на този знак е най-истинското изтезание. Между другото, Водолей е извънредно недодялан и прекъсва връзките си по допустимо най-грубия метод.

Скорпион
Този знак е прочут със своята ловкост и свирепост. Ето за какво Скорпионите по-скоро подценяват проблемите на други хора и мислят единствено за себе си. В допълнение, представители на този знак са известни със своята непредсказуемост. Настроението им се трансформира със скоростта на светлината! Днес Скорпион може да бъде занимателен и готин, само че на следващия ден заниманието му бързо ще се трансформира в експанзия. Като цяло съжителството с този знак не е елементарно. Ако желаете същински да обичате Скорпион, тогава би трябвало да натрупате изключителна устойчивост и толерантност към всичко, което той прави и не прави. Не искаш ли да правиш такива жертви? Тогава не си заслужава да се впускате във връзка със Скорпион. Винаги ще бъдете разочаровани. Не забравяйте, че всички Скорпиони са комплицирани персони, които постоянно не бързат да показват възприятията си.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР