И така - има ядрена атака. Не ме питайте защо

...
И така - има ядрена атака. Не ме питайте защо
Коментари Харесай

За ядрен удар ли подготвят нюйоркчани? ВИДЕО

И по този начин - има нуклеарна офанзива. Не ме питайте за какво и по какъв начин, единствено знайте, че е блъснала " огромната бомба ", споделя водещата при започване на видеото. След което разказва първите три стъпки, които би трябвало да се подхващат следователно: да се влезе на закрито и то надалеч от прозорците, по опция да се потърси укритие в мазето, а в случай че мазе няма - да се стои колкото може по-близо до центъра на постройката и да се ревизира за информация в медиите.

Ако човек е бил на открито по време на гърмежа, би трябвало неотложно да се измие, с цел да се отърси от радиоактивния прахуляк, се изяснява по-нататък. Не се предлага на хората да излизат на открито, до момента в който управляващите не разрешат.

„ Дискусиите, свързани с вероятен нуклеарен удар или начало на нуклеарна война започнаха по целия свят след нахлуването в Украйна. Те се задълбочиха, откакто съветският президент Владимир Путин издаде заповед за привеждането на съветските сили за въздържане, които включват хиперзвуковото и нуклеарното оръжие, в " необикновен режим на бойна подготвеност ".



Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг назова тази заповед на Путин " рискова изразителност " и " безконтролно държание ". " Перспективата за нуклеарен спор, която преди беше немислима, в този момент още веднъж стана допустима ", сподели генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш.

През идващото десетилетие следва нова конкуренция в областта на нуклеарното въоръжаване, предизвестиха в годишния си отчет специалистите от стокхолмския Институт за проучване на проблемите на мира, " Дойче веле ". Както означават специалистите, деветте страни, които имат или се допуска, че имат нуклеарно оръжие - Русия, Съединени американски щати, Китай, Франция, Англия, Пакистан, Индия, Израел и Северна Корея- стартират интензивно да модернизират арсенала си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР