И така, готови ли сме за среща на два от

...
И така, готови ли сме за среща на два от
Коментари Харесай

Шансовете на Арсенал и Манчестър Сити за изцяло английски полуфинал преди огромни европейски двубои

И по този начин, подготвени ли сме за среща на два от най-хубавите тимове на британския футбол или две звезди на Англия оттатък океана?

Арсенал и Манчестър Сити влизат в борба за Шампионската лига във вторник вечерта, знаейки, че в случай че завоюват съответните си четвъртфинали, тогава ще се изправят един против различен в последните четири, само че с цел да създадат това, те ще би трябвало да получат по-добре от Байерн Мюнхен на Хари Кейн и Реал Мадрид на Джуд Белингам надлежно.

Ще съумеят ли и двата тима от Висшата лига да преодолеят комплицираните си връзки? Попитахме екипа на Mirror Football какво мислят преди първите мачове:

Джон Крос

Със сигурност е написано в звездите, че ще получим полуфинал на напълно британската Шампионска лига. Защо? Защото би трябвало да има обезпечен британски тим за финала на Уембли в събота, 1 юни. Точно по този начин работят тези неща.

Мисля, че Манчестър Сити е изправен пред по-трудната задача с Реал Мадрид на техния четвъртфинал – само че не се заблуждавайте да мислите,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР