И така - героят за отбора на Приключенците в Игри

...
И така - героят за отбора на Приключенците в Игри
Коментари Харесай

Екзотична, красива и борбена: Семира от "Игри на волята" извън шоуто

И по този начин - героят за тима на Приключенците в " Игри на волята " тази седмица се споделя Семира. Благодарение на положителните ѝ упътвания племето е в Резиденцията след две седмици на апетит и бедност край Дивата река. 

Виж още: Кифла ли?! Елизабет от " Игри на волята " има на какво да научи всеки един мъж 

Самата Семира до момента в шоуто нееднократно сподели, че има мнение, позиция и правила и е подготвена да ги демонстрира, пази и отстоява. Именно по тази причина взехме решение да разгледаме нейния Instagram профил с вярата да разберем освен това за нея.

Виж още: Михаела Маринова пречисти душата си на свещено място! Певицата и обичаният ѝ - с концепция за есента 

Е, оказа се, че няма да ни е толкоз елементарно. Красавицата обича да разгласява фотоси в обществените мрежи, само че не и да споделя информация за себе си, както и за местата, които посещава. От сторитата, споделени в последните часове пък разбрахме, че тя се е сприятелила с други двама участници от шоуто - Туджаров и Елизабет. Предвид, че и тримата са от разнообразни племена все още, очевидно следва да забележим забавни доближавания сред членовете на тимовете.

Виж още: Звезден рожденик: Гаджето на Папи Ханс чества вкъщи... само че по какъв начин? Сара стана на 25 г. 

Иначе самата Семира очевидно е студент в Нов български университет. Обича природата, разходките в нея, както и да тренира - нещо, чиито резултати виждаме и в Игрите.

Семира има и сестра, която има дъщера. Именно племеничката на Семира постоянно е участвала в сторита, които тя е обединила под формата на хайлайт в профила си. Момиченцето се споделя Тиана и двете с вуйна си се схващат чудесно. 

Изображение: https://www.instagram.com/semiraalsaray/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР