И така - една от най-известните абитуриентки на 2021 г.,

...
И така - една от най-известните абитуриентки на 2021 г.,
Коментари Харесай

Стрес, емоции, драми: Нова ера за Симона! Звездата от "Аз съм Изи" заминаването в Холандия

И по този начин - една от най-известните абитуриентки на 2021 година, влогърката Симона, към този момент е призната и можем да кажем, че е студентка. Тя бе призната в Нидерландия, в Университета на Амстердам, като ще учи " Комуникационни науки ".

В ново видео влогърката описа за процесите, условията и премеждията, през които е минала по време на кандидатстването си. Симона показа, че като цяло е желала да учи PR в Софийския университет или в Нов български университет, само че в лятото преди 12-и клас решила да опитва шанса си в Нидерландия и в частност Амстердам.

Виж още: Любов на скорост: Дрифтърката Кристалина сподели гаджето си - и той е авто шампион 

Изборът на град и университет не били сложни - желала да е в огромен и космполитен град, а специалността по този начин или другояче била избрала авансово. В България Симона се доверила на услугите на посредническа компания, заминамаваща се с кандидатстване точно в Холандия. 

Виж още: 9 години обич: Теа с неповторим подарък за Наум по случай годишнината!

Голямото отчаяние за Симона пристигнало не от кого да е, а от класната ѝ ръководителка, която отказала да ѝ напише рекомендация за кандидатстването в чужбина. Учителката декларирала, че не познава Симона и няма по какъв начин да ѝ напише такова писмо. Въпреки това отговорът от Университета на Амстердам бил позитивен.

Виж още: Анита на Рачков дебютира в TikTok със занимателно видео! Ето по какъв начин минава лятото на красавицата 

В Холандия Симона отпътува със своя съученичка, като двете ще учат дружно и ще споделят една квартира. Влогърката показа, че цените в страната на лалетата са много високи и по този начин да вземем за пример годишната такса в университета ще ѝ коства колкото един месец наем на квартирата.

Изображение: https://www.instagram.com/justasavagebih/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР