И така, автомобилите с марка Lexus, и по-специално моделът GX,

...
И така, автомобилите с марка Lexus, и по-специално моделът GX,
Коментари Харесай

Електромобилите напълно губят от колите с ДВГ по отношение на надеждност

И по този начин, колите с марка Lexus, и по-специално моделът GX, бяха приети за най-надеждните от Consumer Report. В челната десетка са още модели на Mazda, Toyota, Infiniti, Honda, Subaru, Buick, Acura, Nissan и Mini, като всички те са с мотори с вътрешно горене. Общо рейтингът наброява 28 производителя, като чак на предпоследното място в него е американската марка Tesla.

Оценката на Consumer Report за надеждност на колите се основава на мнения на притежатели на коли. Потребителите показват какви повреди са срещнали през годината при потреблението на колите им, а също по този начин споделят общото си усещане от съответен модел. Сред тях има, както коли с мотори с вътрешно горене, по този начин и електрически коли.

Що се отнася до Tesla, то съгласно основния изпълнителен шеф на Consumer Reports Джейк Фишър, кросоувърите Model Y и X са се показали най-зле във връзка с надеждността, до момента в който седанът Model 3 е получил по-висок рейтинг, само че стигащ на марката едвам за 28-мата позиция.

Любопитно е още, че освен електрическите транспортни средства с марката Tesla са на дъното на рейтинга за надеждност. Електрическите коли от други компании също не съумяват да покажат порядъчен резултат. Това е изключително годно за сегмента на кросоувърите. Резултатът им е доста невисок и даже не става дума за батериите или електрдвигателите.

Въпреки че Ford Mustang Mach-E получи оценка над междинната, Фишер твърди, че не всичко е толкоз розово в работата на този електромобил и има доста недоволства от потребителите. Други представители на този сегмент също имат проблеми с ръководството на седалките, климатика и други системи. Също по този начин притежателите на електрически автомобили постоянно се оплакваха от разнообразни течове от уплътненията на стъклата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР