И световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен е сред

...
И световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен е сред
Коментари Харесай

И Верстапен чака 33-ата победа на Алонсо

И международният първенец във Формула 1 Макс Верстапен е измежду тези, които чакат 33-ата победа на Фернандо Алонсо в международния шампионат. Няколко години испанецът беше надалеч от челото на колоната, а за последно е побеждавал по времето, когато беше водач на Ферари и се бореше за международната купа.

Но с Астън Мартин Алонсо записа три следващи подиума в първите три надпревари този сезон и развиването на AMR23 занапред ще набира скорост, което накара както експертите, по този начин и в отбора да се надяват, че успеха не е надалеч. Шефът на Астън Мартин Майк Крак даже изясни, че в Монако отборът ще се опита да измъкне първото място от любимците този сезон.

“Мисля, че Фернандо трябваше да е спечелил доста повече победи, в сравнение с има в реалност - изясни Верстапен. - Мисля, че той заслужава доста повече. Ще се веселя, в случай че той завоюва 33-ата си победа. Но желая да завоюва и още. Така че да забележим какво ще стане в идните надпревари. ”
 Алонсо се надява на спор в Ред Бул Алонсо се надява на спор в Ред Бул
Ред Бул записа три победи в първите три надпревари тази година, а някои от най-известните испански спортисти към този момент използваха обществените мрежи, с цел да разгласят, че чакат 33-ата победа на Фернандо.
 Ръсел ще премисли своето изказване за Ред Бул и сезон 2023 Ръсел ще премисли своето изказване за Ред Бул и сезон 2023
“Направо е полуда, виждам какъв брой са въодушевени всички в Испания по отношение на Формула 1, още веднъж - изясни Алонсо. - Но уповавам се да печеля 33-ата си победа, а незабавно по-късно ще стартира да мисля за 34-ата. ”
 Глок: В Азербайджан преимуществото на Ред Бул ще е по-голямо Глок: В Азербайджан преимуществото на Ред Бул ще е по-голямо
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР