И Софийският градски съд (СГС) се усъмни в мотивацията на

...
И Софийският градски съд (СГС) се усъмни в мотивацията на
Коментари Харесай

За втори път съдът се усъмни в жената, шофирала срещу протестиращи

И Софийският градски съд (СГС) се усъмни в мотивацията на зъболекарката Елена Мицева, която се опита да премине с колата си през обсада от протестиращи на кръстовището при румънското посолство. Автомобилът, в който се возеха още брачният партньор. Впоследствие прокуратурата. Единият от тях е 25-годишният готвач Георги Георгиев, който бе задържан.

Престъпление по превоза

Още на първа инстанция Софийският областен съд го освободи под гаранция от 500 лева В решението си арбитър Надя Бакалова Мицева е изложила на риск личните си деца и е сложила протестиращите в безалтернативна обстановка.

Втората инстанция напряко анулира гаранцията на Георгиев. На съда бяха показани доказателства, че месечният застрахователен приход на младия мъж е 300 лева и той не може да си разреши да заплати. Другият мотив е чистото му правосъдно минало. " Паричната гаранция " бе сменена с най-леката мярка - " подписка ".

Освен това арбитър Христинка Колева уточни, че би трябвало да се ревизира дали няма данни за транспортно закононарушение, осъществено от самата Мицева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР