И след това, подобно на режисьора, Сам Хил ще излезе,

...
И след това, подобно на режисьора, Сам Хил ще излезе,
Коментари Харесай

Звездата от „Ричър“ Алън Ричсън говори за сезон 2 на хитовото шоу и как „Amazon пое риск“ с него

„ И по-късно, сходно на режисьора, Сам Хил ще излезе, „ Беше толкоз хубаво! О, това е толкоз мускулест и беше толкоз цялостен и като, че беше тъкмо там и ние просто можехме да го почувстваме да излиза от порите ви!

„ Просто стоях там “, безумно споделя Ричсън.

Рийчър е някогашен офицер от армията на Съединени американски щати, който пътува из страната единствено с четка за зъби и не желае никакви привързаности или притежания. Номадският живот кара Ричър непрестанно да се среща с нови хора и да бъде в разнообразни среди, осигурявайки на „ Ричър “ лесна конфигурация за неговата антология Той също по този начин не може да не се намеси, когато забележи, че назряват проблеми, което постоянно, само че постоянно се оплаква, че не желае да взе участие.

Докато дебютният сезон на сериала се базира на Първият разказ на Ричър на Чайлд „ Killing Floor “, втори сезон в действителност е приспособен от 11-та книга от поредицата, наречена „ Лош шанс и проблеми “. Във втори сезон, дебютиращ в петък, Ричър се събира още веднъж с трима приятели от армията, с цел да проследят хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР