И след съня е първата песен на Дичо за 2023

...
И след съня е първата песен на Дичо за 2023
Коментари Харесай

Дичо изненада с нова песен, пореден албум и юбилеен концерт

" И след съня " е първата ария на Дичо за 2023 година и последната определена, с цел да влезе в лимитираната шлагер селекция към идния му албум. Песента е всичко, което чакаме от артиста с кадифен глас: мелодична, със мощен текст, завладяващо видео и виртуозно осъществяване от страна на изпълнителя.

" Всъщност това не е ария, която направих на един мирис. Напротив. - споделя Дичо - " И след съня " изиска доста време и внимание, тъй като целият ѝ vibe е отдаден на нещо извънредно значимо. Пее се за онази чувствена нужда да доказваш на обичаната жена-всеки един миг, всяка една минута- че я обичаш, че е точната, че единствената…че е повече от морето, вълните, небето... "

Дичо основава музиката, а за въздействащия текст и аранжимента го поддържат Жана Живкова и Иван Йорданов-Чери.

Посланието на " И след съня " впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България- държавните първенци по латино-американски танци Васил Павлов и Таня Балтова (КСТ " Бургас75 " ) и те се включват като основни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев-Шошо, в елегантен темп танцьорите описват историята на една бурна обич. Музика, текст и визия демонстрират по какъв начин в случай че едни усеща са задоволително същински, още веднъж ще се изградят от счупените части обич.

Със сигурното шлагер начало за сезона Дичо прави анонс към още по-силни музикални събития, планувани до края на годината. Изпълнителят събира едни от обичаните си песни, с цел да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум. На 30-ти ноември, тъкмо в навечерието на рождения си ден, почитателите може да чакат промоцията на албума, както и величествен юбилеен концерт на Дичо.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР