И след нейната смърт пиктограмите продължават да се появяват на

...
И след нейната смърт пиктограмите продължават да се появяват на
Коментари Харесай

Какво вещаят житните кръгове

И след нейната гибел пиктограмите не престават да се появяват на Острова, където от десетилетия е главното място на житните кръгове.

Везенкова показва, че създатели на житните послания са матхамите от Великото бяло приятелство. Житното писмо е следващият им опит за разговор с човечеството и поръчка, че матхамите могат да оказват помощ за ограничение и отбягване на бедствията.

 

Приживе Везнева споделя, че родните учени нееднократно са желали от нея да им даде информацията от посланията за техните научни писания, без обаче да загатват името й. Основната информация, разчетена от Везнева в тези кръгове е обвързвана със ориста на човечеството, което се намира в временен интервал сред две цивилизации, две раси, разбирани в смисъла на източните показа. Пример за това са индиговите, кристалните и златните деца.

 

Смяната на една раса с друга обаче става наложително с катаклизми. Ако хората са положителни, те могат да са по-слаби и да не обиден съществено живота им. Във всички останали случаи преходът е мъчителен и обвързван със страдалчество.

 

Везнева отбелязва, че към Слънчевата система наближава планетата Нибиру, чието спускане провокира климатични аномалии за избран интервал от време.  Добрата вест е, че съгласно Мезнева, матхамите ще оказват помощ на човечеството за намаляване на следствията от катаклизмите.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР