И след най-ужасната буря изгрява слънце! Максимата важи с пълна

...
И след най-ужасната буря изгрява слънце! Максимата важи с пълна
Коментари Харесай

Ново начало! Красивата Гергана празнува рожден ден на Малдивите с бизнесмена Николай Филипов

И след най-ужасната стихия изгрява слънце! Максимата важи с цялостна мощ за красивата Гергана.

 

Месеци след загубата на брачна половинка си и татко на двете им деца, изкусителната брюнетка още веднъж се носи на крилете на любовта. Мъжът, покорил сърцето й е бургаският бизнесмен Николай Филипов, прочут на необятната аудитория като досегашен президент на ФК “Нефтохимик ” и притежател на пристанище в морския град.

 

Двамата и сега са дружно, даже се готвят да посрещнат рождения ден на Гери в слънчевите Малдиви, където мъжът на сърцето й я кани дружно да отпразнуват новата персонална година.

Любовта им в началото провокира разнопосочни реакции, т.к починалият й брачен партньор приживе е имал общи бизнес инициативи с Филипов. Истината е, че тъкмо Николай е индивидът, който неразделно е до Гергана в най-тежкия миг от живота й, когато тя остава напълно сама, с две дребни деца, а против фамилията й са ориентирани хиляди медийни прожектори, стимулирани от нездравия интерес на публицисти, политици и магистрати. Той й оказва помощ да преживее загубата по-лесно, поемайки грижите освен за нея, само че и за най-близките й хора.

 

Точно като по филмите, тъгата и трудностите ги сближават неимоверно, а от пепелищата на нещастието възкръсва любовта, свидетелстват близки до двойката. Днес Николай и Гергана са уверени, че най-лошото е зад тила им, тъй като когато двама души са свързани от толкоз мощно възприятие, нищо не може да застане на пътя им.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР