И след днешната си среща партиите в Столичния общински съвет

...
И след днешната си среща партиите в Столичния общински съвет
Коментари Харесай

Пак шах: В СОС търсят временен шеф, не ротационен?

И след днешната си среща партиите в Столичния общински съвет не са се разбрали по какъв начин да излязат от блокажа с избора на ръководител. Стана ясно само, ще за водили " градивен диалог ", в който са изяснили позициите си по разнообразни тематики, само че решения към момента не са намерили.

Те се събраха в 10,00 часа през днешния ден, с цел да потърсят решение на казуса с избор на ръководител на СОС. ГЕРБ и " Възраждане " още веднъж не са участвали. Твърдо е била отхвърлена концепцията за трима ротационни ръководители - по един от ПП-ДБ-СС, ГЕРБ и Българска социалистическа партия, защото вторите две обединения не са съгласни. Все още обаче не била отхвърлена опцията за краткотраен началник.

" За нас ротационен ръководител изобщо не стои на дневен ред. Бяха поставени имена и обединения, които ме са консенсусни, имаме прекомерно огромни идеологически и политически другия - ст

" От страна на Българска социалистическа партия постоянно има градивен разговор, само че недоверието е доста огромно. Знаете по какъв начин завърши последния ни опит за намиране на пресечни точки с най-голямата група в общинския съвет. Вино е неумението за търсене на политически консенсус, защото на днешната среща форматът не се промени ", описа за срещата водачът на социалистите в София и неофициален водач на групата на алените.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР