И Слави Трифонов се присъединява към т.нар. лидерска битка в

...
И Слави Трифонов се присъединява към т.нар. лидерска битка в
Коментари Харесай

И Слави Трифонов в лидерската битка в 25-и МИР в София

И Слави Трифонов се причислява към така наречен лидерска борба в 25-и МИР в София. Лидерът на Има Такъв Народ ще е лидер на листата, което значи, че на вота на 9 юни ще се изправи против ръководителите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия Бойко Борисов и Корнелия Нинова. По традиция от ПП-ДБ не предлагат водач в този МИР - техен лидер още веднъж ще Христо Петров-Хазарта.

Слави Трифонов ще води и още една листа - тази в родния си Плевен. Начело на две листи ще бъдат също ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов - в Благоевград и във Варна. Както и: проф. Андрей Чорбанов - във Велико Търново и в Пазрджик, Ивайло Вълчев – в Бургас и в 24-ти МИР София, Станислав Балабанов - в Пловдив-град и Пловдив-област.

В третия софийски регион - 23-ти МИР - от Има Такъв Народ предлагат енергийната експертка Павела Митова. 

Соченият за лидер на евролистата Димитър Гърдев ще води и в Габрово.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР