И ще накара едни да се хвърлят в ожесточени битки

...
И ще накара едни да се хвърлят в ожесточени битки
Коментари Харесай

В Момента В Къщата Се Случва Немислимото! Продуцентите Тичат, Луна Полудя, Шок Снимки! Изгубиха Контрол, Тя Е

И ще накара едни да се хвърлят в яростни борби с нея, други да желаят да изоставен формата, а трети просто да си глътнат езика. Знаем, че сега Къщата е разграничена на два лагера поради задачата на Биг Брадър.

Половината от участниците се водят каубои, а другата половина са индианци. Последните, към които беше причислена и Луна, би трябвало да битуват извън на студа като разполагат единствено с ледена вода и външна тоалетна.

Още при старта на задачата Луна съобщи, че няма да я извърши. Днес обаче ще я чуем да се зарича по какъв начин ще саботира всяка една друга задача в предаването. Фънки се вбесява по този начин, че в един миг желае всички заедно да си тръгнат от шоуто и да оставят единствено лудата в него.



Големия брат обаче също ще се ядоса доста на певицата и ще наложи санкции, невиждани до момента във формата. Как ли ще реагира на това Луна и дали тя ще бъде най-голямата пострадала от останалите?!

Това ще забележим след часове в ефира на Нова телевизия. Както и ще следим първите за сезона номинации, които ще се проведат очи в очи. Ясно е към този момент кой ще бъде обезпеченият номиниран от безусловно всички, написа разкрития.ком. А за вторите номинации следва да разберем.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР