И сега, за да ви отърсим малко от вашите занимания,

...
И сега, за да ви отърсим малко от вашите занимания,
Коментари Харесай

Време е за почивка. Изберете си една ябълка и вижте какво ще ви поднесе бъдещето


И в този момент, с цел да ви отърсим малко от вашите занимания, ви предлагаме да избягате в една чудна приказка. И да научите какво ви чака в близкото бъдеще.

Затворете очи.

   Още по тематиката Време е за отмора. Изберете си една ябълка и...   Какво видяхте първо на фотографията? Този тест ще ви разбие напряко! Тази задачка изпоти много всички! Може ли да намерите кучето на фотографията, тъй като 97% не съумяха 99% от хората не могат да открият 10-те животни. А вие можете ли? (снимка) Кой прозорец ви харесва най- доста? А в този момент ние ще ви кажем какво се крие зад характера ви  Нали знаете, че слончето носи шанс? Изберете си едно от 6-те и вижте какво ще донесе на вас  Помните ли двамата сладури, Дарма и Грег-Ето по какъв начин наподобяват през днешния ден те и останалите герои от сериала  Представете си, че сте в омагьосана гора. Около вас – смарагдови дървета. Слънчевите лъчи блестят през клоните им. Вие вървите около дърветата и стигате до просторна поляна, окъпана с цветя.

Изведнъж виждате на средата ѝ забравена кошница. В нея има вълшебни ябълки. Отхапвате една от тях и към този момент може да разберете какво ви предлага близкото бъдеще.



Коя от тези ябълки бихте избрали?

Жълта ябълка
Ще изпитате радостни усеща. Не мислете за неприятностите и скърбите. Скоро всичко ще се промени към по-добро. Това важи както в региона на кариерата, по този начин и в персоналните връзки.

Тъмно алена ябълка
Вие, като всички хора, обичате да мечтаете. Ако сте избрали тази ябълка, тогава вашите стремежи ще се осъществен. Основното нещо е да положите оптимални старания от ваша страна. Вярвайте в шанса си и той ще пристигна при вас.

Червена ябълка
Изборът споделя: Не се опасявайте от рисковете! Дори и най-смелите хрумвания могат да се трансфорат в действителност. Съдбата ще ви даде насоки. Бъдете бдителни; съгласете се на споразуменията на оферти за нова работа. Очакват ви щастливи събития!

Зелена ябълка
Очакват ви доста промени. Най-важното, че те ще бъдат позитивни. Само, че е належащо да деянията самообладание. Не пришпорвайте нещата. Вселената оказва помощ и дава сили на всички хора на подобаващото време. Започнете да реализирате креативните си хрумвания, незабавно като усетите, че е пристигнал верния миг.

Златиста ябълка
Не се тревожете за бъдещето. Нищо, че събитията не се развиват както сте възнамерявали! Неприятностите скоро ще приключат. Най-важното е, че най-хубавото занапред следва. Не мислете за неприятните обстановки. Кажете си: „ И това ще отмине … ”

zajenata.bg

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР