и съпругът й Кийт Ърбан релаксираха на плажа в Сидни,

...
и съпругът й Кийт Ърбан релаксираха на плажа в Сидни,
Коментари Харесай

Никол Кидман е толкова кльощава, че направо ще се счупи

и брачният партньор й Кийт Ърбан релаксираха на плажа в Сидни, а мнозина се шокираха от кльощавата фигура на актрисата, което е видно и от папарашките фотоси. Холивудската звезда, която е на 56 години, реши да се изкъпе, облечена в бански с дълъг ръкав, а откакто поплува, изтича по пясъка към чадъра, с цел да бъде на слънче допустимо минимум време. По-късно дружно със брачна половинка й се разходиха прегърнати по плажа. Това, което прави усещане, е мъчително слабата фигура на актрисата.

Фенове на Никол Кидман са обезпокоени от външния й тип и от ден на ден разясняват дали всичко е наред със здравето й. Според таблоидите в Съединени американски щати през последните месеци звездата е свалила над 12 кг и това към този момент стартира да наподобява притеснително.

Смята се, че Никол неистово желае да бъде конкуренция на младите актриси като Дженифър Лорънс и Марго Роби и по тази причина е подхванала фрапантни ограничения. Според друга версия внезапното й намаляване се дължи на идната й роля в сексуален трилър с Антонио Бандерас.

„ Тя просто наподобява мъчително слаба. Краката й са като солети. А настрана 180-те й сантиметра укрепват тази визия “ – разясняват я не без жлъч холивудските хроникьори.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР