И ръководството на ПФК Локомотив излезе с позиция след като

...
И ръководството на ПФК Локомотив излезе с позиция след като
Коментари Харесай

Ръководството на Локо след разгрома от Арда: Взимаме крути мерки

И управлението на ПФК Локомотив излезе с позиция откакто по- рано днес позиция показаха и почитателите на черно- белите след разгрома от Арда с 0:5.  От клуба обявиха, че ще вземат крути ограничения след срамната загуба.
Прочетете още
Ето и цялата позиция на управлението:

Уважаеми последователи,

Ръководството на клуба желае да изрази мощното си отвращение от представянето на тима при вчерашната срамна загуба от Арда. Поведението на играчите не отговаряше по безусловно никакъв метод на идеалите и правилата, които изповядва Локомотив! Носенето на “черно-бялата ” фланелка би трябвало да съставлява горделивост за всеки един футболист, а емблемата – тя би трябвало да се брани с достолепие и чест на терена!

Вчерашната загуба е една от най-неприятните в историята на клуба. Ръководството на Локомотив взе решение да предприеме крути ограничения в създалата се обстановка! Такива резултати са неприемливи и петнят името и престижа на клуба! Ще бъдат взети навременни и точни решения, с цел да се избегнат нови срамни представяния, а несериозно и непрофесионално отношение няма да бъде толерирано по никакъв метод! Всички взети и приложени ограничения ще бъдат оповестени единствено и само на формалния уебсайт на клуба.

Желаем да отправим предизвестие и към медиите, които се “упражняват ” на гърба на Локомотив с погрешни, непроверени, подвеждащи и неточно поднесени “статии ”! Новини, които имат за цел да уронят престижа на клуба и да дезинформират “черно-бялата ” общност.

Единственият меродавен източник е формалния уебсайт на Локомотив – www.lokomotivpd.com.

От през днешния ден ПФК Локомотив ще подхваща съответните правни дейности към създателите на тези “статии ”. Търпението ни се изчерпа!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР