и проведоха изненадваща среща в стаята на ПГ на

...
и проведоха изненадваща среща в стаята на ПГ на
Коментари Харесай

Петков е уверил Нинова, че изгонването на дипломатите не е еднолично решение

и организираха изненадваща среща в стаята на ПГ на " за България " в Народно събрание. Срещата била по гледище на Петков.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 442
Вчера водачът на БСП Корнелия Нинова обяви, че поради изгонването на 70-те съветски дипломати няма да взе участие в консултациите с " Продължаваме промяната "  и няма да поддържат държавно управление с министър председател Петков.

Петков е уверил Нинова, че изгонването а дипломатите не е еднолично решение. 

Диалогът продължава, съобщи той. Най-важното съгласно него е, че не би трябвало да се измества най-важния фокус - икономическото положение.

Продължихме диалога и това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че интервалът е почнал от март, съобщи след срещата министър председателят Петков.

Единствената неточност, която може би позволих е информационното показване на събитията. Трябваше да излезе от и в сходство с институциите, които са работили по тази теза. Това беше разговорът и той продължава, съобщи Петков.

" Има неопределими неща, които би трябвало да преодолеем. "

Въпросът е да се избегне спешна точка, която не е от толкоз огромно значение. Мисля, че разговорът с продължава, тъй като главните опасности са доста по-големи, в сравнение с кои институции какво присъединяване са взели в едно такова решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР