И просто така, продължението на хитовия сериал Сексът и градът,

...
И просто така, продължението на хитовия сериал Сексът и градът,
Коментари Харесай

Ето какво се случва със Саманта в продължението на Сексът и градът

" И просто по този начин ", продължението на хитовия сериал " Сексът и градът ", ще се завърне на 9 декември по HBO Go. И защото е ясно, че Саманта Джоунс няма да участва в новите серии поради отхвърли на актрисата Ким Катрал, почитателите се чудят какво се е случило с нея. Сега стана ясно, че сценаристите не са умъртвили героинята, а са я преместили в Лондон.

" Нямаше по какъв начин Саманта да се скита из Ню Йорк и другите (Шарлот и Миранда) да не споделят с нея. Просто нямаше да има смисъл. Да я изпратим в Лос Анджелис не беше алтернатива, защото го направихме в първия филм. Затова идеалният метод да я запазим жива и да разбираем отсъствието ѝ беше да я преместим в Лондон. Зрителите ще научат, че тя се усеща прелестно в Англия, макар че се е скарала с Кари ", сподели източник пред " Дейли Мейл ".

Той издаде също, че в края на сезона Кари ще направи огромен жест, с цел да върне Саманта в живота си.

Както е известно, Ким Катрал (Саманта) има обтегнати връзки със Сара Джесика Паркър (Кари) (), както и с останалите членове на екипа на сериала. Поради тази причина тя изрично отхвърли да взе участие в продължението.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР